מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 24°c
חיפה 23°c
ירושלים 19°c
בית שמש 22°c
בני ברק 33°c
אשדוד 27°c
כ"ב חשון התשפ"ה | 23.11.2024
תל אביב 27°c
באר שבע 24°c
חיפה 23°c
ירושלים 19°c
בית שמש 22°c
בני ברק 33°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון מושלם; הכוסיות הללו יתנו לכם את הסטייל לקינוח חגיגי

הכוסיות הללו מיוחדות כל כך, שכל אחד יהיה מופתע מהמראה המדהים שלהן. ברגע שיטעמו לא יפסיקו לבקש עוד. את הכוסיות הללו תוכלו להכין לכבוד סעודה חגיגית, עם המראה והטעם המושלם שלהן, כולם יחמיאו לכם

מתכון מושלם; הכוסיות הללו יתנו לכם את הסטייל לקינוח חגיגי

קינוח כוסות צילום: בתשבע אנסבכר

טירימיסו עם שוקולד

כ 12 כוסות

במתכון זה ניתן להשתמש בבישקוטי מוכן, (ניתן לרכוש ברשתות השיווק.)

חומרים:

לביסקוויט, ליידי פינגר":

130 גרם קמח

 130 גרם קורנפלור

11 ביצים

2 כוסות סוכר

סירופ קפה:

1 כוס קפה מומס במים חמים (כמות הקפה תלויה בטעם אישי)

30 גרם סוכר

קרמו קפה ושוקולד:

250 גרם חלב

250 גרם שמנת מתוקה

1 כפית קפה מגורען

7 חלמונים

3\1 כוס סוכר

200 גרם שוקולד חלב

150 גרם חמאה

קרם שמנת ומסקרפונה:

300 גרם שמנת מתוקה

300 גרם גבינת מסקרפונה

50 גרם סוכר

אופן ההכנה:

ביסקוויט ליידי פינגר:

מנפים את הקמח והקורנפלור ביחד. בקערה מקציפים את החלבונים ומוסיפים את הסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף יציב.

מוסיפים את החלמונים וממשיכים להקציף עד לקבלת מסה אחידה. מקפלים פנימה את הקמח והקורנפלור. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומשמנים קלות שופכים את התערובת  לתבנית ואופים על 190 מעלות כ 10 דקות.

קורצים עיגולים לגודל הכוס.

סירופ קפה:

מערבבים את כל החומרים. מספיגים את העיגולים בקפה ומכניסים לכוס.

קרמו שוקולד קפה:

מרתיחים בסיר את השמנת חלב וקפה.

בקערה נפרדת מערבבים את החלמונים וסוכר, ומוסיפים את תערובת החלב בהדרגה ובאיטיות לתערובת החלמונים תוך ערבוב מתמיד.

מחזירים לאש עד להסמכה (כדי לבדוק האם המסה סמיכה מספיק, מכניסים כף עץ ומעבירים אצבע על התערובת שנשארה על הכף, אם נשאר קו חצוי, סימן שהמסה סמיכה מספיק, אם המסה התחברה בחזרה להחזיר לבישול.) מסננים ויוצקים על השוקולד וממשיכים לערבב עד להמסת השוקולד. 

מצננים כעשר דקות ומוספים את החמאה.

טוחנים את המסה בבלנדר מוט.

יוצקים מעל הביסקוויט מעט מהקרמו ומקפיאים.

קרם שמנת וגבינת מסקרפונה:

 מקציפים שמנת מתוקה ומוספים בהדרגה את הגבינה עד לקבלת קצפת יציבה. מעבירים לשקית זילוף עם צנטר  חלק  ומזלפים טיפות מסביב לכוס. ומקפיאים.

מפזרים קקאו סמוך להגשה. ניתן לקשט בפולי קפה.

בהצלחה רבה

בתשבע אנסבכר בעלת קיטרינג חלבי גורמה.

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art