עוד מאמיר אטינגר: העיתונאים שפלדשטיין ניסה לתת להם את המידע: עמרי אסנהיים ורביב גולן מחדשות 12.
לא תאמינו מה תוכלו לעשות עם שאריות הסלמון במקרר
ארוחה אסייתית קלילה: אם יש לכם שאריות של סלמון מבושל במקרר, זה המתכון בשבילכם | ארוחה בכלי אחד לצהרים או לערב, משלבת פחמימה, ירק וחלבון - הכי כיפית שיש ולא מכבידה | והכי חשוב: חמש דקות וזה מוכן
סלמון בפסטת אורז צילום: מאיה הבלין
אם יש לכם שאריות של סלמון מבושל במקרר, זה המתכון בשבילכם. ארוחה בכלי אחד לצהרים או לערב, משלבת פחמימה ירק וחלבון, הכי כיפית שיש ולא מכבידה. והכי חשוב, חמש דקות וזה מוכן.
אם אין לכם סלמון מבושל, זרקו אותו לתנור עם קצת שמן זית מלח ופלפל לרבע שעה ותצטרפו גם.
זה לא מתכון של כמויות מדוייקות, תזרמו.
חומרים:
דג סלמון מבושל חתוך לרצועות או לקוביות (קר זה מעולה)
אטריות אורז מבושלות אל דנטה (בכמות שמתאימה לכם/למספר המנות)
בצל סגול פרוס לפסים
פטריות טריות פרוסות
כרוב לבן פרוס לרצועות
שעועית ירוקה דקה מוכנה לאכילה (מופשרת או מבושלת)
רוטב סויה אמיתי ודבש לתיבול
הכנה:
מחממים שמן זית במחבת ווק או רגילה
מכניסים את הבצל ומערבבים מעט. מוסיפים את הכרוב והפטריות, מתבלים בסויה ודבש.
כשהכרוב מתחיל להתרכך מוסיפים את הדג ומקפיצים.
מוסיפים את אטריות האורז ומקפיצים שוב עד שהמרכיבים מעורבבים באופן שווה.
מגישים ואוכלים מייד.