מבזקים +
תל אביב 18°c
באר שבע 16°c
חיפה 20°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 27°c
אשדוד 18°c
כ"ג חשון התשפ"ה | 24.11.2024
תל אביב 18°c
באר שבע 16°c
חיפה 20°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 27°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

ללא ביצים: קבלו מתכון לעוגת טירמיסו קלילה וטעימה במיוחד

אוהבים עוגות טעימות, קלות ומרשימות? הנה לכם עוגה טעימה וקלה להכנה - "עוגת טירמיסו" • ובנוסף יש בה משהו חסכוני - היא ללא ביצים

ללא ביצים: קבלו מתכון לעוגת טירמיסו קלילה וטעימה במיוחד

עוגת טירמיסו צילום: ביסקוטי

אז מתחילים... בהצלחה רבה ותיהנו!

העוגה מתאימה לתבנית פיירקס עגולה קוטר 20

 מצרכים להרכבת העוגה:

1 חבילת עוגיות בישקוטים

3 כוסות נס קפה ללא חלב (2 כפיות של אבקה על כוס מים)

2 כפות ליקר קפה

קקאו

מלית טירמיסו:

500 גרם גבינת מסקרפונה

500 מ"ל שמנת מתוקה

100 גרם (1/2 כוס) סוכר

כוס אספרסו כפול קר (או חצי כוס קפה נמס ללא חלב עם כפית גדושה של נס קפה)

אופן ההכנה:

  1. במיקסר, מקציפים את השמנת המתוקה, גבינת המסקרפונה והאספרסו עם הסוכר, עד קבלת קרם רך למשך כ- 2-3 דקות- מתחילים במהירות בינונית ולאט לאט מגבירים למהירות גבוהה.
  2. בקערית, מערבבים את כוסות הקפה עם ליקר הקפה ומצננים מעט.
  3. טובלים למשך 3 שניות עוגיית בישקוטי בקפה ומסדרים התחתית התבנית צפוף ככל שניתן ליצירת בסיס העוגה (חשוב שהעוגייה תתרכך אך לא תתפורר).
  4. מוזגים ומשטחים בעזרת מרית חצי מכמות קרם הטירמיסו.
  5. חוזרים על הפעולה פעם נוספת- מניחים שכבה של בישקוטים טבולים ועליה את יתרת קרם הטירמיסו.
  6. מפזרים באבקת קקאו. ומעבירים לקירור במשך 3 שעות לפחות.

קרדיט: מסעדת ביסקוטי

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art