מבזקים +
תל אביב 18°c
באר שבע 16°c
חיפה 20°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 27°c
אשדוד 18°c
כ"ג חשון התשפ"ה | 24.11.2024
תל אביב 18°c
באר שבע 16°c
חיפה 20°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 27°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

ארוחת צהרים קלילה וטעימה: חזה עוף עם פטריות וגמבה

בחרנו עבורך ארוחה טעימה וקלילה שתוכלי להעמיד ב10 דקות • וגם לגוון קצת במיוחד כשהילדים מצפים ל"אוכל טעים" ומשובח כמו שלך

ארוחת צהרים קלילה וטעימה: חזה עוף עם פטריות וגמבה

חזה עוף עם פטריות וגמבה צילום: אפרת סיאצ'י

זמן הכנה: 10 דקות   זמן בישול/אפייה: 20 דקות   מס’ מנות: 4 מנות

רכיבים

500 גרם חזה עוף חתוך לקוביות

בצל בינוני קצוץ גס

סלסלת פטריות שמפיניון טריות חתוכות

פלפל אדום (גמבה) חתוך לרצועות קצרות

רבע כוס דחוסה כוסברה קצוצה

תיבול: 3 כפות סילאן, 3 כפות רוטב סויה, רבע כפית תבלין צ'ילי גרוס (לא חובה), מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

אופן ההכנה:

-מתבלים את קוביות חזה העוף ב-2 כפות סילאן ו-2 כפות רוטב סויה.

-מחממים מחבת רחבה (או סיר סוטאז') עם כף שמן ומטגנים בצל קצוץ עד להזהבה קלה.

-מוסיפים את הפטריות והגמבה ומטגנים במשך כ-10 דקות, תוך כדי ערבוב מידי פעם. מעבירים לצלחת עמוקה.

-מנגבים את המחבת משאריות נוזלים, מחממים כף שמן ומטגנים את קוביות חזה העוף כ-2 דקות מכל צד.

-מוסיפים למחבת את תערובת הפטריות והגמבה ומתבלים בכף סילאן, כף רוטב סויה, כרבע כפית תבלין צ'ילי, מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

-מוסיפים כוסברה קצוצה ומערבבים במשך 2-3 דקות.

בהצלחה רבה ובתאבון אפרת סיאצ'י – מתכונים ב10 דקות

בחדרי חרדים

 צבע אדום

art