עוד מאמיר אטינגר: העיתונאים שפלדשטיין ניסה לתת להם את המידע: עמרי אסנהיים ורביב גולן מחדשות 12.
ארוחת ערב טעימה ומושלמת: בלינצ'ס ממולא בחצילים עם שמנת
כשאת חושבת מה להכין לארוחת ערב, ומתחשק לך לפנק עם מעדן מיוחד וטעים במיוחד, פרגני לילדייך "ערב חגיגי" עם מנה מיוחדת בסגנון ובטעם מלא נוכחות
בלינצ'ס עם חצילים ושמנת צילום: באדיבות המצלם
חג השבועות עבר ואצלינו המתכונים ממשיכים, הנה לך מתכון - כמה טעים, ככה משמין. המעדן שאין לו תחליף.
נסי פעם אחת, ופשוט תתמכרי. הילדים לא יפסיקו לבקש עוד.
בהצלחה רבה והעיקר בתאבון!
החומרים לבלינצ'ס:
3 כוסות חלב
6 ביצים
12 כפות קמח
1 כף קורונפלור
קורט מלח
החומרים למילוי:
1 חציל
1 שמנת חמוצה
מלח-פלפל
מעט גבינה צהובה מגוררת
אופן הכנת הבלינצ'ס:
ערבלי כל המוצרים במערבל המיקסר או להקציף.
כשהתערובת מוכנה- חממי מעט שמן במחבת ושפכי כשכמעט רותח-לתוך התערובת, עכשיו לא תצטרכי לשמן את המחבת בין חביתית לחביתית.
לטיגון: השתמשי במצקת חלבית קטנה או מדדי כמות מהעיסה ע” כוס קפה קטנה
חממי היטב את המחבת ושפכי לתוכה את התערובת מהמצקת.
נענעי את המחבת באוויר כך שכל המחבת תתמלא מהעיסה (אין צורך לטגן צד שני)
אופן הכנת המילוי:
פרסי חציל שלם לפרוסות לא עבות (אין צורך לקלף את החציל)
הניחי במגש כל פרוסה אחת ליד השניה, בזקי מלח והשהי להוצאת הנוזלים המרים
לאחר כשעה- שטפי את החצילים ויבשי, טגני בשמן עמוק עד שהחצילים מזהיבים
מעכי את החצילים במזלג והוסיפי: 1 גביע שמנת חמוצה
מעט פלפל שחור, מלח לפי הטעם.
מלאי את הבלינצ'ס הממולא כך שהמילוי יפול על הצד המטוגן
סגרי את הבלינצ'סים בצורת מעטפה והניחי אחד ליד השני בתבנית אפיה
בזקי מעל כל הבלינצ'סים מעט גבינה צהובה מגוררת והכניסי לאפיה לכמה דקות עד שהגבינה תימס.
צפי למחמאות ו.. השאירי לך בצד אחרת הכל יתחסל...
קרדיט: הבישול הקל לכלה ולכל המשפחה.