מרדכי הלפרין: בום! השופט החליט לשחרר את אלי פלדשטיין והנגד למעצר בית, בתום 37 ימים מהמעצר. אלי פרץ בבכי.
ארוחה מוקפצת וססגונית בקלי קלות
מאיה הבלין מגישה מתכון לעוף מוקפץ עם ירקות, על אטריות אורז | טעים, בריא ומרענן. ולא פחות חשוב - פשוט להכנה | בתיאבון
בחוץ חם ומייגע. הדבר האחרון שמתחשק לעשות זה להכנס למטבח ולבלות בין סירים מהבילים או תנור רותח. אבל לבשל צריך. מה לעשות? החום לא גורם לנו להיות שבעים מכלום. קבלו ארוחה זריזה, קלילה, בריאה, ללא פחמימות וגלוטן. מתאימה לארוחת צהרים או ערב, והיא כל כך יפה וצבעונית, שזה סתם עוד בונוס 😊
חזה עוף מוקפץ עם ירקות על אטריות אורז.
חומרים: (לכ-4 מנות)
2 יחידות חזה עוף (או 4 מנות שניצל) חתוך לרצועות דקות או לקוביות בגודל ביס.
1 בטטה בינונית או גזר
1 בצל סגול
1 קישוא זוקיני
1 פלפל אדום
רוטב סויה איכותי
פלפל, מלח, פפריקה
אטריות אורז מבושלות לפי ההוראות על האריזה.
הכנה:
- פורסים את כל הירקות לרצועות דקות בגודל שוה פחות או יותר.
- מחממים מחבת רחבה או ווק עם מעט שמן, מעבירים לאש בינונית נמוכה ומוסיפים את הבטטה. לאחר כמה דקות מערבבים ומוסיפים את הבצל. מכסים במכסה ונותנית לאדים לרכך אותם מעט, שיהיו אכילים אך לא רכים מידי.
- מערבבים ומוסיפים את הגמבה והזוקיני, מגביהים מעט את האש ומקפיצים מספר דקות.
- מוסיפים את העוף החתוך, ומזלפים בנדיבות סויה, לפי טעמכם. מתבלים כנ"ל. שימו לב שבסויה יש מליחות, אז לא להגזים עם המלח.
- מערבבים, מנמיכים את האש ומכסים לכמה דקות. פותחים, מערבבים, ומכסים שוב, לממש 2 דקות. בודקים אם העוף מוכן (זה קורה מאד מהר) ומכבים את האש.
- מוסיפים למוקפץ את האטריות, מערבבים עד לאיחוד של כל המרכיבים, ומגישים