מוטי קסטל: הלו"ז של נתניהו פשוט מטורף. באדיבותם של השופטים הוא הופך לצפוף ואכזרי עוד יותר. רה"מ שהחל את הבוקר במחוזי ת"א והמשיך לעדות בלשכתו - נמצא עדיין גם בשעה זו במשרד רה"מ בירושלים. (כמעט כל ערב אגב) מחר, כפי שפרסמנו יבלה את היום בדיונים ביטחוניים וברביעי, רגע לפני שהוא ממריא להונגריה יאלץ להעיד שוב עד שעות אחר הצהריים במחוזי ת"א.
כך מסכלת העירייה את פרויקט הבנייה החסידי
קבוצה של יזמי פרויקט בנייה לחרדים הגישה תלונה לבית המשפט הפדרלי בניו-יורק ולפיה גרומים בעירייה פעלו לסכל פרויקט בנייה של 431 יחידות דיור כדי למנוע הגעת זרם של תושבים חסידים • המפקח: "העירייה מכחישה כל האשמה בהטיה"

קבוצת יזמים של פרויקט בנייה לחרדים שעמלו על פרויקט של מאות יחידות דיור בצ'סטר הסמוכה למונורו-ניו יורק, תבעו גורמים בעיר על כך שלכאורה ניסו לסכל את פרויקט הבנייה של 431 יחידות דיור כדי למנוע הגעת זרם של תושבים חסידים למקום.
ביום שישי האחרון הוגשה בבית המשפט הפדרלי ב"ווייט פליינס" שבמחוז וסטצ'סטר, תלונה בת 101 עמודים. התובעים הוכיחו בפירוט רב, תוך שילוב של סרטוני וידיאו - בהם נשמעים הצהרות שתושבים ופקידים השמיעו בישיבות ציבוריות ופרטיות כאחד - המשקפות את טענת עורכי הדין על התנגדות נמרצת להגעת חסידים למקום.
ל'בחדרי חרדים' נודע כי היזמים דורשים מבית המשפט להפוך את שלילת ההיתר לבנייה להיתר בנייה, ולהורות לעירייה להוציא היתרים לכל הבתים העומדים בתכניות שאושרו בשנת 2013. הם גם מבקשים פיצוי של 80 מיליון דולר בגין נזקים שנגרמו להם.
המפקח על צ'סטר, רוברט ולנטיין, אמר בהצהרה אתמול כי העירייה "מכחישה כל האשמה בהטייה על רקע מעמד דתי או אתני, היא מוכנה להוציא היתר בנייה ברגע שהעותרים בצ'סטר יגישו בקשה העומדת בכל התנאים המאושרים של הפרויקט".
בכיר נוסף הגיב על התביעה, סטיב נויהאוס אמר בתגובה, כי "התביעה היא לא יותר מאשר ניסיון מוסווה לנצל את משלמי המסים של המחוז ולמנוע ממני לדבר נגד פרויקט שלדעתי אינו נמצא בטובת הציבור".
ירדן ביבס בריאיון בארה"ב: "אני כאן רק בגלל טראמפ"
שלו שינברג
30.03.25
120 ילדים מ'חיידר מקוון' התאחדו ללימוד משותף במוסקבה
יענקי פרבר
31.03.25
דיווח: בכירי משמרות המהפכה גנבו עשרות מיליונים במטבעות דיגיטליים
יענקי פרבר
31.03.25
דיווח בטהראן: טילים מוכנים על כני שיגור למקרה שאיראן תותקף
יענקי פרבר
31.03.25
טראמפ במסע נקמה נגד הפרלקיטים שפעלו נגדו
שלו שינברג
31.03.25