מרדכי הלפרין: בום! השופט החליט לשחרר את אלי פלדשטיין והנגד למעצר בית, בתום 37 ימים מהמעצר. אלי פרץ בבכי.
שילוב מושלם: ארטיק יוגורט וממרח לוטוס
היוגורט וממרח הלוטוס משתלבים נפלא זה בזה, גם המבוגרים וגם הילדים מתלהבים מהארטיקים הקטנים והמשובחים האלו • לכן, תמיד כדאי לוודא שיש כאלו במקפיא, להפתיע בסיום הארוחה
כ־12יח' 20 דק' הכנה
המרכיבים:
1/2 צנצנת ממרח לוטוס
12 כוסיות פלסטיק חד פעמיות, או כלים ייעודיים לארטיקים
12 מקלות עץ
לסירופ הסוכר:
1 כוס סוכר
1/2 כוס מים
1/2 כפית מיץ לימון טרי
לארטיקים:
1 מכל שמנת מתוקה
2 גביעי יוגורט 1.5%
הוראות הכנה:
- מורחים את ממרח הלוטוס בכוסות, כך שיכסה חלק מהתחתית והדפנות.מקפיאים את הכוסות במקפיא.
- הסירופ: מבשלים בסיר קטן את הסוכר והמים ומביאים לרתיחה. מוסיפים את מיץ הלימון ומבשלים עד שהסירופ מסמיך. מניחים לצינון מלא.
- הארטיקים: מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. מוסיפים את היוגורט ומערבבים. מוסיפים 3/4 כוס מהסירופ ומערבבים בזהירות. יוצקים לכוסות,נועצים מקל בכל כוס ומקפיאים במשך לילה. מוציאים את הארטיקים מהכוסות (אפשר לצקת קצת מים חמימים על הכוסות, להקלת החילוץ) ומגישים.
בתאבון!