עוד מיו״ר ש״ס דרעי במליאה: ״אנחנו בש״ס לא מתביישים לעסוק בזה. הבטחנו זאת במערכת הבחירות. הבטחנו כרטיסי מזון, כמה תקפו אותנו על זה. לעגו לנו. אבל היום? בימים של מצוקה כלכלית אמיתית - כרטיסי המזון הם חבל הצלה לאלפי משפחות מכל המגזרים - והיום כולם יודעים את האמת״.
הרודן מאשר שקיבל מכתב מטראמפ: תוכן מצוין
כשבוע לאחר שטראמפ חשף כי קיבל לפני כשנה מכתב מנשיא צפון קוריאה, בשעות האחרונות מאשרת סוכנות הידיעות הרשמית במעצמה, כי קים ג'ונג און קיבל אף מכתב עם "תוכן מצוין" מעת מקבילו נשיא ארה"ב

מנהיג צפון קוריאה, קים ג'ונג-און, קיבל מכתב אישי מנשיא ארה"ב דונלד טראמפ, ויקדיש מחשבה רצינית אם לקיים את תוכנו, כך מסרה סוכנות הידיעות הרשמית של צפון קוריאה KCNA.
על פי הדיווח בסוכנות הידיעות 'רויטרס', סוכנות הידיעות של צפון קוריאה, לא מסרה פרטים על המכתב, אך נאמר כי קים תיאר אותו כ"תוכן מצוין" ואמר כי "ישקול ברצינות את התוכן המעניין".
הדיווח על כך מגיע ברקע המתיחות בין ארצות הברית לאיראן, מנהיגי איראן וארצות הברית מחליפים מהלומות מילוליות באמצעות הטוויטר, כל צד מתבצר בעמדתו, ומבהיר לצד השני שהוא "לא רוצה מלחמה, אבל לא מפחד ממנה".
כזכור, הנשיא טראמפ החליף בעבר מהלומות מילוליות עם מנהיג צפון קוריאה. שני המנהיגים איימו אחד על השני בהשמדה, אך לאחר שהעולם היה דרוך מחשש למלחמה בין המעצמות, הפתיעו שני המנהיגים בשתי פגישות שהתקיימו ביניהם שנתנו תקווה לעולם.
בתוך כך, לפני כשבוע חשף טראמפ בשיחה עם עיתונאים כי קיבל לפני כשנה מכתב ממנהיג צפון קוריאה. טראמפ לא פרסם את תוכנו, רק אמר שהוא "אהב את המכתב", ואתמול מפרסמת סוכנות הידיעות של צפון קוריאה, כי טראמפ שלח מכתב למנהיג שלהם, הוי אומר כי יתכן ועוברים ביניהם מכתבים חמים ומעודדים.
פוטין בהתבטאויות חריפות בנוגע למדיניות טראמפ כלפי גרינלנד
יענקי פרבר
08:06
חובק עולם: תכריכים הוטסו במיוחד להבאת אשה יהודיה לקבר ישראל
יענקי פרבר
07:37
ארדואן בנאום מסית: "שאללה ישמיד את ישראל"
אוריאל פיליפ
30.03.25
מיליונים נחשפו לקמפיין החטופים: "59 סיבות להילחם בחמאס"
יענקי פרבר
10:29
תסיסה בקרב היהודים בג'רבה לאחר מעצר של אחד מבני הקהילה
יענקי פרבר
09:17
למעלה מאלפיים מתפללים הגיעו לאומן לרגל ראש חודש ניסן
יענקי פרבר
30.03.25