מוטי קסטל: הלו"ז של נתניהו פשוט מטורף. באדיבותם של השופטים הוא הופך לצפוף ואכזרי עוד יותר. רה"מ שהחל את הבוקר במחוזי ת"א והמשיך לעדות בלשכתו - נמצא עדיין גם בשעה זו במשרד רה"מ בירושלים. (כמעט כל ערב אגב) מחר, כפי שפרסמנו יבלה את היום בדיונים ביטחוניים וברביעי, רגע לפני שהוא ממריא להונגריה יאלץ להעיד שוב עד שעות אחר הצהריים במחוזי ת"א.
האמירה האנטישמית של רוה"מ לסטודנטים
ראש ממשלת מלזיה מאהאטיר מוחמד, נפגש היום עם סטודנטים יהודים בבריטניה. במהלך הפגישה הוא התבטא באנטישמיות תוך צחוקם של אנשי משלחתו • "הצחוק עוד יותר מזעזע מההערה"

ראש ממשלת מלזיה במפגש עם איגוד הסטודנטים היהודי של בריטניה אמר, כי החברים היהודים שלו "אינם כמו יהודים אחרים", מה שגרם לצחוק בקרב המשתתפים.
ראש הממשלה מאהאטיר מוחמד נשאל, מדוע אמר בעבר כי העם היהודי "נוטה לכסף".
"יש לי חברים יהודים, חברים טובים מאוד, הם לא כמו היהודים האחרים, בגלל זה הם חברים שלי", השיב המנהיג המלזי לקול צחוקם של המשתתפים.
חילופי הדברים פורסמו בטוויטר על ידי איגוד הסטודנטים היהודים (UJS), שגינו את הערותיו של המנהיג בן ה-93.
לדברי איגוד הסטודנטים, הצחוק, שניתן לשמוע בתיעוד וידאו כי הגיע מכיוון המשלחת של ראש הממשלה המלזי. "הקהל צוחק, אבל חופש הביטוי אינו בדיחה כאשר זה מגיע להסתה ושנאה נגד אנשים", נאמר בהודעה מטעם איגוד הסטודנטים היהודי.
בהתייחסו לסרטון, אמר סיימון שאמה, היסטוריון יהודי מאוניברסיטת קיימברידג', "הצחוק עוד יותר מזעזע מההערה".
מאות מסמכים צבאיים בעלי מידע רגיש נמצאו מפוזרים ברחוב
אלי קליין
31.03.25
דיווח: בכירי משמרות המהפכה גנבו עשרות מיליונים במטבעות דיגיטליים
יענקי פרבר
31.03.25
זלנסקי נערך לבחירות באוקראינה? הדיווח וההכחשה
שלו שינברג
31.03.25
דרמה בצרפת: מרין לה פן הורשעה במעילת כספים
ישראל לפקוביץ
31.03.25
באמירויות מאשרים: עונש מוות לרוצחי הרב צבי קוגן הי"ד
יענקי פרבר
31.03.25