עוד מיו״ר ש״ס דרעי במליאה: ״אנחנו בש״ס לא מתביישים לעסוק בזה. הבטחנו זאת במערכת הבחירות. הבטחנו כרטיסי מזון, כמה תקפו אותנו על זה. לעגו לנו. אבל היום? בימים של מצוקה כלכלית אמיתית - כרטיסי המזון הם חבל הצלה לאלפי משפחות מכל המגזרים - והיום כולם יודעים את האמת״.
השב"כ עצר מחבל שביצע פיגוע ב-2016
שירות הביטחון הכללי, בשיתוף עם צה"ל ומשטרת ישראל, עצרו במהלך חודש פברואר 2019 מחבל שביצע פיגוע דקירה בחודש דצמבר 2016 בישוב אפרת ואשר במהלכו נפצע אזרח ישראלי באורח קל

שירות הביטחון הכללי, בשיתוף עם צה"ל ומשטרת ישראל, עצרו במהלך חודש פברואר 2019 מחבל שביצע פיגוע דקירה בחודש דצמבר 2016 בישוב אפרת ואשר במהלכו נפצע אזרח ישראלי באורח קל.
מחקירת השב"כ עלה כי המחבל, אימן מחמד עלי פואגרה, בן 27, תושב הכפר ג'ורת א שמעה, המזוהה עם ארגון הטרור חמאס, רכש את הסכין, באמצעותה ביצע את הפיגוע, מבעוד מועד, הגיע ליישוב אפרת במטרה לרצוח ישראלים ודקר אזרח ישראלי אשר נקרה בדרכו.
תוצרי החקירה הועברו לידי גורמי התביעה הצבאית, לשם הגשת כתב אישום בעניינו. "שירות הביטחון הכללי, ביחד עם שאר זרועות הביטחון, ימשיך לפעול לסיכול ופיענוח פיגועים ולא ישקוט עד למיצוי הדין עם המעורבים בהם, גם בחלוף השנים ממועד ביצועם" נמסר.
עינויים והוצאות להורג: מסע הנקמה האכזרי של חמאס נגד המפגינים
יצחק וייס
30.03.25
צה"ל קורא לפינוי מלא של רפיח: "חוזרים להילחם בעוצמה"
צביקה סגל
10:07
אזעקות ברחבי הארץ: טיל ששוגר מתימן יורט מחוץ לגבולות המדינה
צביקה סגל
30.03.25
נתניהו הודיע: ראש השב“כ הבא - מפקד חיל הים לשעבר, אלי שרביט
אברהם פריינד
07:15
אושר: מחבלים לא יקבלו יותר קצבאות מהמדינה
אברהם פריינד
10:46
אחרי שלושה ימים ההפגנות בעזה דעכו, אך המחאה עשויה להתחדש
יענקי פרבר
07:40