נדב אייל ב׳ידיעות׳: בחירות ב-2025 עוד ייתכנו, תיאורטית, אם החרדים יבחרו לפרק את החבילה. בנתיים נתניהו מתמרן את הפוליטיקה החרדית במיומנות. הוא עמד השבוע בכנסת והגן על החרדים בחירוף נפש ממש, כשתוך כדי אמר מספרים שהם פייק מוחלט. לטענתו החרדים מקבלים הטבות של 6.5 מיליארד ש״ח בלבד, כנראה הוא התכוון שזה התקציב רק לישיבות החרדיות בלבד.
הגר"ש בעדני לרב המותקף: "כיפרת על עם ישראל"
הגר''ש בעדני, חבר מועצת חכמי התורה, הגיע לביקור אצל הרב דוידוביץ, רבה של ארגטינה וחיזקו על התקיפה הקשה שעבר

הגאון רבי שמעון בעדני חבר מועצת חכמי התורה השוהה לביקור חיזוק בדרום אמריקה, הגיע ביום חמישי לביקור חיזוק אצל רבה של ארגנטינה הגאון הרב גבריאל צבי דוידוביץ שהותקף קשות ואושפז בבית החולים ובחסדי שמים שוחרר לביתו.
הגר"ש בעדני הגיע לביקור בבית הרב שברובע אונסה וחיזקו על התקיפה הקשה. במהלך הביקור סיפר הגר"ש בעדני על בעל ה'חפץ חיים' זיע"א שהיה יהודי שהיה קרוב אליו וכולם היו בצער גדול, ובעל החפץ חיים אמר "אנחנו לא יודעים חשבונות שמים שלפעמים מישו מקבל ייסורים כאלו אנחנו לא יודעים כמה הוא כיפר על כל העיר אז אותו דבר כאן זה עשה רעש בכל העולם זה ודאי כיפר על כולם".
בנוסף אמר הגר"ש: "שלפעמים אדם גדול לוקח ייסורים של כל עם ישראל, ובוודאי יכפר על כל עם ישראל לכן יש לו את זכות הציבור ואני רואה חובה גדולה לבוא לבקר את הרב, מכאן ואילך יהיה רק טוב".
בהמשך נסובה השיחה על עניינים של סיעתא דשמיא וגיטין, לדברי הנוכחים הרב דוידוביץ ורעייתו התרגשו מהביקור המרומם והרב בעדני חיזקם ועודדם.
'בחדרי חרדים' עם תמונות מהביקור המרגש:




איראן מגיבה לטראמפ: "לא ננהל שיחות תחת לחץ"
יצחק וייס
27.03.25
נחשף: האמריקאים חיסלו בכיר חות'י על פי מידע מודיעי מישראל
יענקי פרבר
27.03.25
גבר חרדי הותקף קשות ברכבת העירונית
יענקי פרבר
09:06
בקנדה מדירים רגליים מחופשות בארה"ב בעקבות הצהרות הסיפוח של טראמפ
אלי קליין
27.03.25
טראמפ חתם על צו נשיאותי המחייב הוכחת אזרחות בהצבעה בבחירות
יענקי פרבר
27.03.25