מבזקים +
תל אביב 25°c
באר שבע 31°c
חיפה 23°c
ירושלים 25°c
בית שמש 25°c
בני ברק 25°c
אשדוד 25°c
כ"ו ניסן התשפ"ה | 24.04.2025
תל אביב 25°c
באר שבע 31°c
חיפה 23°c
ירושלים 25°c
בית שמש 25°c
בני ברק 25°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לבשר כבש מתקתק ע-ו-ל-מ-י

איך מכינים בשר כבש? הכי קל והכי פשוט והריח שיתחיל להסתובב לכם בבית פשוט יביא את כולם למטבח, אז תשמרו על הסיר הזה טוב-טוב-טוב עד לליל הסדר....

00:00
00:00
האזינו לכתבה
colbass.com
מתכון לבשר כבש מתקתק ע-ו-ל-מ-י
בשר כבש מתקתק צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 2-3 ק"ג בשר כבש
  • 2 כוסות שזיפים מיובשים+משמשים יבשים / אננס בשימורים
  • כוס ערמונים
  • 2 בצלים גדולים
  • 3/4 כוס סילאן טבעי
  • 4-5 שיני שום
  • עלי דפנה
  • תבלינים: כף ורבע מלח, כפית פלפל,2 כפות אבקת מרק, כף כמון

 

אופן ההכנה:

  1. פורסים את הבצלים לפורסות דקות-דקות ומטגנים עד להזהבה
  2. מניחים את הבשר על הבצל ומאדים כ-10 דקות.
  3. מתבלים ומוסיפים מים עד לכיסוי, שום ועלי דפנה, מבשלים כשעה. מוודאים שיש מים בגובה הבשר כל הזמן.
  4. מוסיפים את האננס/שזיפים, הערמונים והסילאן, ומבשלים עוד כשעה עד להתרככות מלאה של הבשר וצמצום קל של הנוזלים.

פסח כשר ושמח!!!

 צבע אדום

00:00
00:00
art