אלמוג בוקר: צה"ל ושב"כ: תקפנו לפני זמן קצר, מחבלים ששהו במתחם פיקוד ושליטה של ארגוני הטרור חמאס וגא"פ שהוקם במרחב ג'באליה.
עראייס מצה קראנץ' של פסח (ללא שרויה וקטניות)
גם בפסח, אתם לא מוותרים על העראייס האותנטי הטעים והקראנץ', עם מתכון נדיר של מצות מושרות אתם הולכים להנות עד הגג ומעבר לו!

מצרכים:
- 1 ק"ג בשר בקר
- 1 בצל גדול
- 3 שיני שום
- פפריקה, תבלין על האש, מלח, פלפל,
- 7-8 מצות
- שמן זית + נייר אפיה
- שמן לטיגון
אופן ההכנה:
- קוצצים את הבצל ומטגנים, מוסיפים אליו את הבשר ומאדים יחד עד לשינוי הצבע של הבשר.
- מוסיפים תבלינים ומעט שמן מערבבים שוב ומורידים מהאש.
- (מי שאינו מקפיד על שרויה – מרטיבים את המצה עד להרככות קלה), פורסים נייר אפיה ומורחים עליו שמן זית בנדיבות, מניחים על השמן את המצה ומניחים על חצי ממנה מתערובת הבשר, סוגרים לחצי ומניחים על תבנית אפיה, מכניסים לתנור לאפיה למשך כ-10 דקות לקבלת השחמה יפה משני הצדדים
- או נועצים קיסם שיניים למנוע התפרקות ומניחים על מחבת פסים ומטגנים בזהירות משני הצדדים בשמן.
- בתיאבון וחג שמח!
תכינו ותהנו: משקה פודינג-אננס קר מפנק
חגית אור
21.04.25
כבש אותי לחלוטין: מתכון מוצלח לצוואר כבש ממולא בתנור (כולל סרטון הכנה)
מיכל תהילה
07.04.25
איך משתלטים על ערימות הכביסה? הנה כמה טיפים פרקטיים ממש!
אורית ש.
20.04.25
עוגת טורט אגוזים וקינמון לפסח (לא גבוהה, אבל טעימה מדיי!)
חגית אור
16.04.25
ללא שרויה: פנקייק מפנק של פסח
חגית אור
14.04.25