מבזקים +
תל אביב 20°c
באר שבע 20°c
חיפה 20°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 20°c
אשדוד 20°c
כ"ז ניסן התשפ"ה | 25.04.2025
תל אביב 20°c
באר שבע 20°c
חיפה 20°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 20°c
אשדוד 20°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

אמו של החטוף: "אבינתן שלי בגיהינום כבר שנה וחצי ורונן בר אשם"

דיצה אור, אמא של אבינתן אור שחטוף בעזה, האשימה את ראש השב"כ רונן בר. "היו לו אינספור מידעים גם קונקרטיים בליל 7/10 והוא לא עשה כלום". מירב גלבוע אמרה: "הבן שלי נמצא 30 מטר מתחת לאדמה, סובל מעינויים ללא הרף"

00:00
00:00
האזינו לכתבה
colbass.com
אמו של החטוף: "אבינתן שלי בגיהינום כבר שנה וחצי ורונן בר אשם"
הרמטכ"ל וראש השב"כ בעזה צילום: דובר צה"ל

דיצה אור, אמא של אבינתן אור שחטוף בעזה, לאסתי פרז בן עמי בתוכנית "בחצי היום" בכאן רשת ב: "אבינתן שלי בגיהינום הזוועתי ביותר כבר שנה וחצי ורונן בר אשם. היו לו אינספור מידעים גם קונקרטיים בליל 7/10 והוא לא עשה כלום. למה לא ביטלת את המסיבה והודעת לבן שלי ולנועה ארגמני לבטל את המסיבה. בכולם רונן בר אשם".

"נשגב לגמרי מבינתי איך הוא לא התפטר אחרי 7/10. מרגיש לי שהוא שומר סוד. יש אשמה ארוכת טווח של שנים ויש אשמה מיידית וקונקרטית. רונן בר ידע ולא עשה כלום. הם מידרו את רה"מ ועכשיו זה באחריות שלהם".

מירב גלבוע דלאל, אימו של החטוף גיא גלבוע דלאל, התראיינה בתוכנית "סדר יום" בכאן רשת ב. "אני לא מאמינה שלא חיבקתי את הילד שלי כזה זמן רב", אמרה מירב בקול רועד, "הבן שלי נמצא 30 מטר מתחת לאדמה, סובל מעינויים ללא הרף". היא מתארת את הקשר ההדוק עם גיא, שכל יום היו נפגשים ומדברים, ועכשיו הוא כלוא במנהרות עזה.

מירב חושפת כי גיא ואביתר סובלים מטרור פסיכולוגי מתמשך: "הם מוחזקים במנהרה ללא אוויר, סובלים מעינויים 24/7 - רק בגלל שהם יהודים". היא מדגישה את חוסר האונים שלה כאם, המייחלת לשחרורם.

גיא גלבוע דלאל אבינתן אור מלחמת חרבות ברזל ראש השב"כ רונן בר חמאס

 צבע אדום

00:00
00:00
art