׳הארץ׳ פנו לבג״צ בבקשה להתיר לפרסום את התצהירים החסויים שהוגשו בעתירה על הדחת רונן בר.
צה"ל הרס את ביתו של המחבל שביצע פיגוע ליד רמאללה
כוחות הביטחון הרסו הלילה את ביתו של המחבל מג'אהד מנצור שהרג את רס״ל עילי דוד גורפינקל הי"ד ופצע שישה לוחמים נוספים בהיתקלות בצומת הפרסה

כוחות צה״ל מחטיבת בנימין ולוחמי יחידת יהל״ם הרסו הלילה את ביתו של המחבל מג'אהד מנצור בדיר איבזיע שבחטיבת בנימין. המחבל הרג את רס״ל עילי דוד גורפינקל הי"ד ופצע שישה לוחמים נוספים בהיתקלות בצומת הפרסה ב-22 במרץ 2024.
כזכור במרץ 2024 לוחם צה"ל עילי דוד גרפינקל, בן 21 ממושב סתריה שבשפלה, נפל בפיגוע בבנימין. גרפינקל הי"ד, לוחם בדרגת רס"ל ביחידת דובדבן של עוצבת הקומנדו, נהרג מאש המחבל במהלך המצוד אחריו סמוך לדולב.
בנוסף, בפיגוע, שאירע במרחב חטיבת אפרים, נפצעו באורח קשה קצין ולוחם מגדוד רם וחמישה לוחמים נוספים באורח קל ובינוני.
המחבל היה בעברו חלק מהמשמר הנשיאותי של אבו מאזן והוא אומן בירדן על ידי הצבא האמריקני והיה צלף מיומן. בעשור האחרון הוא היה סוחר אמל"ח ואף ישב בכלא הישראלי.

חמאס פרסם סרטון חדש של עמרי מירן: "כבר 202 ימים בשבי – תעזרו לנו לחזור"
מאיר גלבוע
23.04.25
תמונות ההרס בעזה נתלו באגפי המחבלים הביטחוניים
יצחק וייס
12:21
מחדל ענק: אתרי ביטחון רגישים נחשפים בתצלומי לוויין ברזולוציה גבוהה
אוריאל פיליפ
22.04.25
כיתת כוננות לא ערוכה, וקריסת ההגנה: תחקיר הקרב בעין השלושה
יצחק וייס
23.04.25