מבזקים +
תל אביב 25°c
באר שבע 31°c
חיפה 23°c
ירושלים 25°c
בית שמש 25°c
בני ברק 25°c
אשדוד 25°c
כ"ו ניסן התשפ"ה | 24.04.2025
תל אביב 25°c
באר שבע 31°c
חיפה 23°c
ירושלים 25°c
בית שמש 25°c
בני ברק 25°c
אשדוד 25°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

לחם בשר: קוביות תפוחי אדמה רכות ברוטב בשר עסיסי (המלצה: תכניסו לפיתה)

מה אוכלים כשמנקים את הבית לפסח? קחו מתכון לארוחה טעימה-טעימה ומזינה, אפשר לאכול לצד כל פחמימה שתבחרו או בתוך פיתה כמו מנת 'לחם בשר' בסגנון ביתי

00:00
00:00
האזינו לכתבה
colbass.com
לחם בשר: קוביות תפוחי אדמה רכות ברוטב בשר עסיסי (המלצה: תכניסו לפיתה)
קוביות תפוחי אדמה ובשר צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 5 תפו"א בינונים קלופים
  • 1 בצל גדול
  • 5 שיני שום
  • 1 ק"ג בשר בר טחון
  • 3 כפות רסק עגבניות
  • שמן לטיגון
  • תבלינים: פפריקה מתוקה, מעט כורכום, פלפל שחור, מלח, אבקת מרק

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הבצל ומטגנים עם מעט שמן
  2. חותכים את תפוחי האדמה לקוביות ומוסיפים לבצל המטוגן
  3. מוסיפים את הבשר הטחון והתבלינים, מערבבים מעט עם תכולת הסיר ומוסיפים רסק עגבניות ומים רותחים עד לכיסוי
  4. מבשלים למשך כארבעים דקות ומערבבים מדיי פעם כדי לפרק את הבשר הטחון.

בתיאבון!!!!

 

 צבע אדום

art