מבזקים +
תל אביב 30°c
באר שבע 32°c
חיפה 24°c
ירושלים 30°c
בית שמש 30°c
בני ברק 30°c
אשדוד 30°c
ח' ניסן התשפ"ה | 06.04.2025
תל אביב 30°c
באר שבע 32°c
חיפה 24°c
ירושלים 30°c
בית שמש 30°c
בני ברק 30°c
אשדוד 30°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

בשורה לטסים: חברת התעופה שחוזרת לאילת לאחר הפסקה של 12 שנה

לאחר הפסקה של 12 שנה, אל על תשיק קו קבוע לדרום ותתרום לעלייה בהיקף הטיסות הפנימיות בין נתב"ג לרמון

בשורה לטסים: חברת התעופה שחוזרת לאילת לאחר הפסקה של 12 שנה
נמל התעופה רמון באילת צילום: יוסי אלוני, פלאש 90

לראשונה מאז עזיבתה את אילת לפני 12 שנה, חברת אל על תשוב להפעיל טיסות מסחריות לעיר הדרומית, עם שתי טיסות יומיות בקו שבין נמל התעופה בן גוריון לנמל התעופה רמון. השירות החדש יחל לפעול ב-1 במאי, והוא מהווה צעד משמעותי בהתחדשות התחבורה האווירית הפנימית בישראל.

המהלך מגיע לאחר שורת מגעים שהתקיימו בין הגורמים המקצועיים במשרד התחבורה, רשות שדות התעופה והרשות לתעופה אזרחית, ובסיומם התקבלו כל האישורים הדרושים להפעלת הקו. עם כניסתה של אל על לקו הפנימי, מספר הטיסות היומיות בין נתב"ג לרמון צפוי לעמוד על 13 עד 15 טיסות בכל יום.

בנוסף לטיסות מנתב"ג, צפויות לפעול גם 2 עד 3 טיסות יומיות בקו מחיפה לרמון, מה שמעיד על עלייה משמעותית בנגישות התחבורתית לעיר הדרומית. החזרה של אל על לזירה המקומית עשויה לחזק את פעילות נמל התעופה רמון ולעודד תנועה מוגברת לאזור אילת.

אילת טיסות

 צבע אדום

00:00
00:00
art