מבזקים +
תל אביב 30°c
באר שבע 32°c
חיפה 24°c
ירושלים 30°c
בית שמש 30°c
בני ברק 30°c
אשדוד 30°c
ח' ניסן התשפ"ה | 06.04.2025
תל אביב 30°c
באר שבע 32°c
חיפה 24°c
ירושלים 30°c
בית שמש 30°c
בני ברק 30°c
אשדוד 30°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

שר הביטחון: "נכה קשות בארגון הטרור החות'י ונערוף את ראשי מנהיגיו"

שר הבטחון ישראל כ"ץ נשא דברים בכנס של תנועת הביטחוניסטים, ואמר: "המסר ברור, מי שירים יד על ישראל ידו תגדע. נכה קשות בארגון הטרור החות'י ונערוף את ראשי מנהיגיו בתימן, בדיוק כפי שעשינו באיראן, עזה, לבנון וזירות נוספות. ישרל נחושה להשיג את מטרות המלחמה, החזרת כל חטופינו, החיים והחללים והשמדת חמאס"

00:00
02:07
האזינו לכתבה 2 דקות
colbass.com
שר הביטחון: "נכה קשות בארגון הטרור החות'י ונערוף את ראשי מנהיגיו"
השר ישראל כ"ץ צילום: Chaim Goldberg/Flash90

שר הבטחון ישראל כץ נשא דברי ברכה מוקלטים בפתח ועידת הבטחון של תנועת הביטחוניסטים בשיתוף ערוץ 14. בפתח הדברים שיגר איום ברור לחות'ים ולקח גם אחריות על פגיעה בפעילי טרור על אדמת איראן.

"אין ספק שהמסר שאותו מקבלים אויבנו הוא חד וברור מתמיד, מי שירים יד על ישראל, ידו תגדע וזורעה הארוכה של צה"ל תפגע בו ותבוא איתו חשבון בכל מקום", אמר. עוד הוסיף השר כ"ץ: "כשם שפגענו אנושות בחמאס, ניצחנו את חיזבאללה, מוטטנו את שלטון אסד בסוריה והיכנו קשות בציר הרשע האיראני - כך נמשיך להלום בעוצמה בכל מי שיאיים עלינו, נכה קשות גם בארגון הטרור החות'י ונערוף את ראשי מנהיגיו בתימן, בדיוק כפי שעשינו באיראן, בעזה, בלבנון ובזירות נוספות".

שר הבטחון התייחס למתרחש ברצועת עזה ואמר כי "מדינת ישראל נחושה להשיג את מטרות המלחמה ובראשן החזרת כל חטופינו החיים והחללים והשמדת ארגון הטרור חמאס. זוהי מחויבות לאומית וערכית שניצבת לנגד עיננו". 

כ"ץ ציין כי הוקמה מנהלת להגירה מרצון מהרצועה: "הקמת מנהלת מעבר מרצון לתושבי עזה שיהיו מעוניינים לעזוב את הרצועה. אנחנו פועלים בכיוון הנכון לפי חזונו של נשיא ארה"ב טראמפ ועובדים קשה כדי שזה יצליח".

לקראת סיום הודה שר הבטחון לאנשי המילואים והקבע ואמר: "עקרון מרכזי ונוסף שאותו חידדה וחיזקה המלחמה האחרונה, המחויבות שלנו לתגמול, הוקרה והערכה ככל הניתן למשרתי המילואים והקבע". 

 

ישראל כ"ץ מלחמת חרבות ברזל החות'ים

 צבע אדום

00:00
00:00
art