מבזקים +
תל אביב 16°c
באר שבע 20°c
חיפה 15°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 16°c
אשדוד 16°c
ח' ניסן התשפ"ה | 06.04.2025
תל אביב 16°c
באר שבע 20°c
חיפה 15°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 16°c
אשדוד 16°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

משרד הבריאות מזהיר: מוצרי בשר כשרים התגלו כמזוייפים

משרד הבריאות מבקש להזהיר את הציבור מפני צריכה של מוצרי "בשר עגל טחון" ו"טחון דגים" של מותג - כ.י.מ.ב בע"מ. הציבור מתבקש שלא לצרוך את המוצרים הנ"ל בעקבות חשש לזיוף

משרד הבריאות מזהיר: מוצרי בשר כשרים התגלו כמזוייפים
הבשר המזויף צילום: משרד הבריאות

במסגרת פעולת פיקוח שגרתית של שירות מזון במחוז צפון, מזהיר משרד הבריאות את הציבור מפני צריכה של מוצרי "בשר עגל טחון" ו"טחון דגים" של מותג- כ.י.מ.ב בע"מ.

מבדיקת המשרד נמצא כי המוצרים הבאים יוצרו שלא כדין, במפעל הפועל ללא רישיון יצרן ואוחסנו בבית קירור שלא מאושר על ידי המשרד, תוך חשש לזיוף יצרנים אחרים.

פרטי המוצרים:

שם המוצר: בשר עגל טחון, מותג: כ.י.מ.ב בע"מ, יצרן המצוין על גבי האריזה: מ.ע.י בשר ועוף, תאריך יצור ותאריך פג תוקף: כלל התאריכים שנמצאים בדרכי השיווק.

שם המוצר: טחון דגים, מותג: כ.י.מ.ב בע"מ, יצרן המצוין על גבי האריזה: ספיר שיווק דגים, תאריך יצור ותאריך פג תוקף: כלל התאריכים שנמצאים בדרכי השיווק.

בעקבות הממצאים שנמצאו במסגרת פעולת הפיקוח, ד"ר נועה די קסטרו רופאת מחוז צפון, חתמה אתמול על שני צווי סגירה מנהליים למפעל "י.מ.מ.ק. בע"מ", אזור תעשיה מעלות-תרשיחא. ולבית קירור "כ.י.מ.ב. בע"מ", במעלות-תרשיחא.

חברת "ש.ת.י כל הבשר בע"מ" פרסמה הודעה חשובה בנושא: "הובא לידיעתנו, כי קיימים כיום בדרכי השיווק מוצרים בשם בשר כבש טחון, בשר עוף טחון, בשר הודו טחון, המוצרים ארוזים עם תוויות של חברת כ.י.מ.ב בע"מ ועם זיהוי שלנו כיצרן: ש.ת.י כל הבשר. המוצרים לא יוצרו על ידינו".

עוד נמסר: "מוצרי החברה אינם מסומנים במותג כ.י.מ.ב הציבור מתבקש שלא לצרוך את המוצרים הנ"ל בעקבות חשש לזיוף. אנו פועלים בשיתוף מלא עם משרד הבריאות. לקוחות שברשותם נמצאים המוצרים שלעיל מתבקשים לפנות לחברתנו לצורך בירור".

 

 

משרד הבריאות בשר

 צבע אדום

00:00
00:00
art