מבזקים +
תל אביב 19°c
באר שבע 20°c
חיפה 19°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 19°c
אשדוד 19°c
ט' ניסן התשפ"ה | 07.04.2025
תל אביב 19°c
באר שבע 20°c
חיפה 19°c
ירושלים 19°c
בית שמש 19°c
בני ברק 19°c
אשדוד 19°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

פינוק מהטבע: בטטה קריספית פיקנטית-מתוקה

קחו סכין טובה, קרש חיתוך וכמה בטטות, תכינו לכם פינוק של החיים עם כמה מוצרים שיש בכל בית!

00:00
00:00
האזינו לכתבה
colbass.com
פינוק מהטבע: בטטה קריספית פיקנטית-מתוקה
בטטה קריספית פיקנטית-מתוקה צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 3 בטטות בינוניות
  • קופץ פלפל שחור טחון
  • כף פפריקה מתוקה
  • רוטב צ'ילי
  • שומשום
  • 3/4 כוס שמן קנולה

אופן ההכנה:

  1. קולפים את הבטטות לקוביות ומכניסים לקערה (אפשר להשאיר את הקליפה)
  2. מתבלים ומוסיפים שמן ורוטב צ'ילי ומערבבים היטב
  3. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומפזרים שומשום
  4. מכניסים לתנור חם בחום של 220 מעלות למשך כארבעים דקות או עד להשחמה
  5. מערבבים קלות תוך כדי כדי שכל הצדדים יקבלו מרקם קריספי

 צבע אדום

00:00
00:00
art