עמית סגל: ראשי מועצת יש״ע במכתב לנתניהו: תביא לישיבת הממשלה הקרובה הצעת החלטה לסגירת החטיבה היהודית בשב״כ.
פינוק מהטבע: בטטה קריספית פיקנטית-מתוקה
קחו סכין טובה, קרש חיתוך וכמה בטטות, תכינו לכם פינוק של החיים עם כמה מוצרים שיש בכל בית!

מצרכים:
- 3 בטטות בינוניות
- קופץ פלפל שחור טחון
- כף פפריקה מתוקה
- רוטב צ'ילי
- שומשום
- 3/4 כוס שמן קנולה
אופן ההכנה:
- קולפים את הבטטות לקוביות ומכניסים לקערה (אפשר להשאיר את הקליפה)
- מתבלים ומוסיפים שמן ורוטב צ'ילי ומערבבים היטב
- מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומפזרים שומשום
- מכניסים לתנור חם בחום של 220 מעלות למשך כארבעים דקות או עד להשחמה
- מערבבים קלות תוך כדי כדי שכל הצדדים יקבלו מרקם קריספי
מאיזה חדר בבית מתחילים לנקות לפסח? תופתעו מהתשובה…
אביטל חיים
18.03.25
פשטידת גבינות וברוקולי נוטפת, עם כל מה שתחלמו >>>
חגית אור
23.03.25
מיוחד לפורים: בשר אסאדו ברוטב פטריות ויין
חגית אור
12.03.25
ישראל היפה כמו שמעולם לא ראיתם – מיקי שפיצר בגלריה מטורפת
מיקי שפיצר
19.03.25
מתכון לאזני המן קלאסיים פריכים וטעימים במיוחד!
חגית אור
11.03.25
במחבת רותחת: קציצות תירס ופטריות מושלמות!
חגית אור
23.03.25