מוטי קסטל: הלו"ז של נתניהו פשוט מטורף. באדיבותם של השופטים הוא הופך לצפוף ואכזרי עוד יותר. רה"מ שהחל את הבוקר במחוזי ת"א והמשיך לעדות בלשכתו - נמצא עדיין גם בשעה זו במשרד רה"מ בירושלים. (כמעט כל ערב אגב) מחר, כפי שפרסמנו יבלה את היום בדיונים ביטחוניים וברביעי, רגע לפני שהוא ממריא להונגריה יאלץ להעיד שוב עד שעות אחר הצהריים במחוזי ת"א.
גורם אמריקני: "החות'ים נפגעו קשות, המסרים שלהם מבוססים על שקרים"
מנהיג החות'ים הורה לאנשיו להימנע משימוש בטלפון נייד כדי להקשות על מעקב אחריהם. כמה מבכירי החות'ים חוסלו בתקיפות בתימן. היכולות שנמצאות בידי החות'ים נובעות בעיקר מכמעט 10 שנים של סיוע איראני

גם הלילה ארה"ב תקפה עדים של החות'ים בתימן, כולל בעיר הבירה צנעא. המבצע של האמריקנים נגד החות'ים שנתמכים על ידי איראן ונמשך כבר שבועיים, עדיין לא השיג את המטרה המרכזית שלו: הרתעה.
ה"וול סטריט ג'ורנל" דיווח מפי גורם במשרד ההגנה האמריקני כי צבא ארה"ב הצליח לאמת כי כמה מבכירי החות'ים חוסלו בתקיפות בתימן. לדבריו, היכולות שנמצאות בידי החות'ים נובעות בעיקר מכמעט 10 שנים של סיוע איראני. הוא הוסיף כי "החות'ים ידועים בטענות השווא שלהם - שמקטינות את התקיפות שלנו ומגזימות בהצלחה שלהם. המסרים שלהם מבוססים על שקרים".
אבל המציאות מדברת בעד עצמה. החות'ים לא נרתעים, והם ממשיכים לשגר טילים לעבר ישראל, תוךשבמקביל הם כופים על הסחר הימי העולמי לשוט מסביב לאפריקה במקום לעבור דרך תעלת סואץ, דבר שגורם להתייקרות המשלוחים. הם גם תוקפים את נושאת המטוסים האמריקנית הארי טרומן שמוצבת במזרח התיכון, ממנה תוקפים האמריקנים את היעדים החות'ים.
ה'וול סטריט ג'ורנל' דיווח כי מנהיג החות'ים הורה לאנשיו להימנע משימוש בטלפון נייד כדי להקשות על מעקב אחריהם. החות'ים פועלים הרבה בהרים. החלק הצפוני של תימן הוא הררי, ורבים מעריכים שהם אגרו במשך שנים ארוכות טילים וכטב"מים במערות ובמתקנים תת-קרקעיים שם בנו גם קווים לייצור נשק ומתקני שיגור.
120 ילדים מ'חיידר מקוון' התאחדו ללימוד משותף במוסקבה
יענקי פרבר
31.03.25
"המצות הקטנות בעולם" מחולקות לחיילים היהודים בחזית
יענקי פרבר
31.03.25
צוותי חילוץ של צה"ל ומשרד הביטחון נחתו בתאילנד
ישראל לפקוביץ
30.03.25
טראמפ במסע נקמה נגד הפרלקיטים שפעלו נגדו
שלו שינברג
31.03.25
דרמה בצרפת: מרין לה פן הורשעה במעילת כספים
ישראל לפקוביץ
31.03.25