ניצן שפירא: בניגוד לדיווחים - לא זוהה כרגע שיגור מתימן לישראל.
איראן מגיבה לטראמפ: "לא ננהל שיחות תחת לחץ"
אחרי שטראמפ קרא לאיראנים לחזור לשולחן המו"מ על הסכם גרעין, שר החוץ האיראני אמר: "הגבנו לטראמפ - לא ננהל שיחות תחת לחץ, אך מוכנים למו"מ עקיף"

איראן העבירה תגובה למכתב ששלח נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ, ובו קרא לה לחדש את השיחות במטרה להגיע להסכם גרעין חדש – כך דיווחה היום (חמישי) סוכנות הידיעות האיראנית הרשמית IRNA. לפי הדיווח, התגובה הועברה באמצעות עומאן, ששימשה כמתווכת בין הצדדים.
סגן שר החוץ האיראני, עבאס עראקצ'י אמר כי טהראן דבקה בעמדתה שלא לקיים משא ומתן ישיר עם ארצות הברית כל עוד נמשכת מדיניות הלחץ כלפיה. עם זאת, הוא הדגיש כי איראן פתוחה לניהול שיחות עקיפות.
הציטוטים מגיעים על רקע ניסיונות מחודשים לחדש ערוצי תקשורת דיפלומטיים בין איראן לארצות הברית, בצל המתיחות סביב תוכנית הגרעין האיראנית והמשך הסנקציות הכלכליות שהוטלו עליה.
דיווח: בכירי משמרות המהפכה גנבו עשרות מיליונים במטבעות דיגיטליים
יענקי פרבר
31.03.25
ההורים בפאניקה: טיסת תלמידים נחתה בטורקיה
חני לוין
31.03.25
"המצות הקטנות בעולם" מחולקות לחיילים היהודים בחזית
יענקי פרבר
31.03.25
דיווח בטהראן: טילים מוכנים על כני שיגור למקרה שאיראן תותקף
יענקי פרבר
31.03.25
120 ילדים מ'חיידר מקוון' התאחדו ללימוד משותף במוסקבה
יענקי פרבר
31.03.25