׳וואלה׳: ח״כ דוד ביטן יוצא בועדת הכלכלה נגד רה״מ נתניהו - ״לא תוקם ועדת תקשורת כדי לסגור את התאגיד״.
פקקי ענק: קומץ מפגינים משבשים את התנועה באזור בני ברק
מספר בודד של מפגינים הצליחו לשתק את אחד מצירי התנועה המרכזיים בגוש דן – וגרמו לעומסי תנועה כבדים ולתסכול רב בקרב הנהגים. המשטרה: “לא נאפשר הפרות סדר או חסימות מסוכנות"

הפגנה בלתי חוקית שמקיים בשעה זו קומץ פעילים חרדים קיצוניים בכביש 4, סמוך לכניסה לבני ברק, גורמת לשיבושי תנועה חמורים ולפקקי ענק באזור גוש דן.
למרות שמדובר במספר מצומצם של מפגינים, חסימת הציר המרכזי הובילה לעומסים כבדים ותחושת תסכול בקרב אלפי נהגים שנתקעו בפקק – בשעות אחר הצהריים העמוסות ממילא.
מדוברות המשטרה נמסר כי המפגינים הפרו את הסדר, קראו קריאות גנאי לעבר השוטרים, בהן “נאצים”, וחסמו את נתיב התנועה תוך מניעת מעבר רכבים.
קצין משטרה שהוזעק למקום הכריז על ההפגנה כהפגנה בלתי חוקית, ולאחר מכן הורה על שימוש באמצעים לפיזור הפגנות. כוחות משטרה פועלים בשטח, מכוונים את התנועה לדרכים חלופיות ופועלים לחילוץ רכבים שנתקעו.
הסדרי תנועה, בשל המחאה: כביש 4 נחסם ממחלף אלוף שדה לכיוון צפון, התנועה מופנית לכביש 471; כביש 4 מאם המושבות לכיוון דרום, התנועה מופנית לפתח תקווה.
מהמשטרה נמסר: “משטרת ישראל רואה בזכות המחאה כאבן יסוד במדינה דמוקרטית ומאפשרת מחאות כל עוד הן מתקיימות במסגרת החוק. יחד עם זאת, המשטרה לא תאפשר הפרות סדר, פגיעה בחופש התנועה או כל התנהגות העלולה לסכן את שלום הציבור”.
צב רך חולץ לאחר שנשאב לתעלה בתחנת הכוח בחיפה
חני לוין
27.03.25
טִמְּאוּ אֶת הֵיכַל קָדְשֶׁךָ: אשפה הושלכה מחוץ לבית הכנסת הגדול
אלי קליין
27.03.25
נתניהו שוחח עם הוריו של אלון אהל: "יודע כמה המצב קשה"
שלו שינברג
29.03.25
נחשף הניסיון לחילוץ גופת החטוף - שנכשל: "הגוף שלי התחיל לרעוד"
שלו שינברג
29.03.25
יידוי אבנים ונזק לאוטובוסים: קיצוניים התפרעו בירושלים
יצחק וייס
27.03.25
צפו: שלושה צעירים חולצו מלב הכינרת כשהם ללא חגורות הצלה
חני לוין
27.03.25