מבזקים +
תל אביב 15°c
באר שבע 19°c
חיפה 15°c
ירושלים 15°c
בית שמש 15°c
בני ברק 15°c
אשדוד 15°c
א' ניסן התשפ"ה | 30.03.2025
תל אביב 15°c
באר שבע 19°c
חיפה 15°c
ירושלים 15°c
בית שמש 15°c
בני ברק 15°c
אשדוד 15°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

המחנך שלימד מתוך שמחה התמוטט ונפטר בפתאומיות

הרה"ג רבי משה קירזון זצ"ל מחשובי המחנכים ומגידי השיעורים הלך לעולמו בגיל 56 לאחר שהתמוטט באופן פתאומי. הלוויתו תתקיים בצהריים מבית המדרש המרכזי ברמת אלחנן בבני ברק

המחנך שלימד מתוך שמחה התמוטט ונפטר בפתאומיות
הרה"ג רבי משה קירזון זצ"ל צילום: צילומסך

ברוך דיין האמת: מבני ברק מגיעה הידיעה המעציבה על פטירתו של הרה"ג רבי משה קירזון זצ"ל, מחשובי המחנכים ומגידי השיעורים שהלך לעולמו בגיל 56 לאחר שהתמוטט באופן פתאומי.

המנוח זצ"ל נולד בי"ב חשוון תשכ"ט לאביו הרב ברוך קירזון זצ"ל שהיה מלמד וותיק במשך שנים רבות ולאמו מרת זיוה שתחי'. 

במשך שנים רבות היה מחנך בחסד עליון שחינך את ילדי ישראל במסירות מופלאה מתוך שמחה ואהבה שקירב לבבות לאבינו שבשמים. 

היה מבוקש בהרצאותיו בקעמפים לבני הישיבות, בקומזיצים שערך ותמיד היה בשמחה תמידית. 

היה מחשובי תושבי שכונת רמת אלחנן בבני ברק, כמו כן היה מוסר שיעורים בבית המדרש 'באר יצחק' במושב קדימה. בשיעוריו היה מלהיב את הציבור ומנגן בגיטרה ומעביר את המסרים בשיעורים. 

זכה והותיר אחריו דור ישרים מבורך, בנים ובנות, בין אחיו הגאון רבי חיים יוסף קירזון ראש ישיבת 'ארחות חיים' בירושלים. 

מסע הלוויה היום (רביעי) בשעה 13:00 בצהריים מבית המדרש המרכזי בשכונת רמת אלחנן ברחוב הרב זוננפלד 13 בבני ברק לבית החיים פוניבז' שם ייטמן. 

תהא נשמתו צרורה בצרור החיים. 

רמת אלחנן הרב משה קירזון

 צבע אדום

00:00
00:00
art