ישראל כהן: ׳יתד נאמן׳ בכותרת ראשית מחר: ״דרישתנו הברורה היא שיוסדר מעמדם של לומדי התורה בהקדם וכל מי שחושב אחרת או פועל אחרת, ימצא את עצמו מול יהדות חרדית מאוחדת ומלוכדת העומדת על ציפור נפשה בכל האופנים״.
במחבת רותחת: קציצות תירס ופטריות מושלמות!
מה אוכלים כשמגיעים מאוחר מהעבודה ורוצים משהו חם וטעים ומהיר להכנה? קציצות טבעוניות מושלמות לחובבי התירס והפטריות

המצרכים:
- קופסת תירס שימורים בינונית
- 5 ביצים
- 3/4 כוס פירורי לחם / קמח
- 2 כפות שמיר יבש/טרי קצוץ
- 1 כפית מלח
- פטריות חתוכות בשימורים
- פלפל
- אופציונאלי: קופסת קוטג'
אופן ההכנה:
- נשבור את הביצים ונטרוף, נוסיף את התבלינים ואת התירס (מסונן)
- נוסיף את הקוטג' ואת הקמח ונערבב לעיסה אחידה. ניתן להוסיף ביצה אם הבלילה מתפוררת מדיי או קמח אם היא נוזלית מדיי.
- נחמם מחבת רחבה עם שמן ובעזרת כף ניצור קציצות על השמן הרותח. אפשר גם לשפוך על כל המחבת חצי מהבלילה ונקבל פשטידה מטוגנת (כמו הקציצות רק בגודל משפחתי).
- נטגן כחצי דקה-דקה מכל צד ונוריד לצלחת.
- מומלץ להגיש עם מיונז משובח וסלט ירקות.
בתיאבון!
ממרח שוקולד חלבי ביתי וטעים כל-כך!
חגית אור
15.04.25
עראייס מצה קראנץ' של פסח (ללא שרויה וקטניות)
חגית אור
09.04.25
מג'דרה מש עדינה ומיוחדת!
חגית אור
20.04.25
עוגת טורט אגוזים וקינמון לפסח (לא גבוהה, אבל טעימה מדיי!)
חגית אור
16.04.25
תקחו לפיקניק: אורז אדום עם שוקיים רכות בסיר אחד (לאוכלי קטניות)
חגית אור
16.04.25
עוגת שיש לפסח – שאסור לפספס!
חגית אור
13.04.25