דובר צה״ל מפרסם: כוחות צה״ל חיסלו מחבל רעול פנים בדרכו ליידות אבנים לעבר מכוניות סמוך לכביש ״לב השומרון״.
מצרים מנסה לקדם הפוגה: ישראל תקבל בתמורה מידע על החטופים
העיתון אלערבי אלג'דיד, מדווח כי מצרים עומלת על הצעה חדשה להפסקת המלחמה בעזה שתהא מדורגת ותשלב גם את הצעתו של שליח טראמפ, וויטקוף. ההסכם כולל התחייבות למסירת מידע על חטופים

הצעה מצרית חדשה להפסקת אש בעזה כוללת התחייבות של ארגוני הטרור בעזה להעביר מידע מפורט על החטופים החיים, החללים והפצועים לצד חומרים מצולמים שיהוו הוכחה לנכונות המידע שיועבר. כך דווח העיתון אלערבי אלג'דיד מפי מקור מצרי.
עוד דווח כי ההצעה כוללת הסכם על הפוגה ראשונית שתכלול הפסקת אש מיידית, במטרה להיכנס "למשא ומתן מעמיק יותר" כדי להגיע ללוח זמנים לשחרורם של שאר החטופים, בתמורה לנסיגה מדורגת של כוחות צה"ל מרצועת עזה.
אתמול פורסם בכאן 11 על כוונתה של מצרים להציג הצעה חדשה לישראל וחמאס בנוגע לעסקת החטופים, בניסיון לעצור את הלחימה הישראלית המחודשת ברצועת עזה.
המתווה החדש של קהיר הוא במתכונת דומה למתווה שהציג שליחו של הנשיא טראמפ, סטיב וויטקוף, שנידון בדוחה. המתווה של וויטקוף כלל את שחרורם של חמישה חטופים חיים, ביניהם עידן אלכסנדר המחזיק באזרחות אמריקנית.
דיווח: מצרים מוכנה לקלוט חצי מיליון עזתים בצפון סיני
ישראל לפקוביץ
21.03.25
אלי שרעבי באו"ם: "האזרחים בעזה ראו אותנו סובלים והריעו למחבלים"
יענקי פרבר
20.03.25
המדינה שבחרה לציין את היום הלאומי - בחדר האוכל בקיבוץ בארי
שלו שינברג
26.03.25
מצרים מנסה לקדם הפוגה: ישראל תקבל בתמורה מידע על החטופים
ישראל לפקוביץ
24.03.25
בצל צו המעצר: באירופה ממליצים לנתניהו שלא להגיע לבריסל
יענקי פרבר
25.03.25
הבקשה האמריקנית לישראל - אחרי ירי החות'ים: אל תגיבו, תשאירו אותם לנו
אוריאל פיליפ
20.03.25