עמית סגל: ראש עיריית אשקלון תומר גלאם ישלם פיצוי של 10,000 ש״ח אחרי שטען ששרת התחבורה לשעבר מיכאלי הנחתה לא להעביר כספים לעיר כי הוא ליכודניק.
שגריר ישראל באוסטריה: "יש לנטרל מחבלים נערים חמושים בעזה". פעילי שמאל - "הורג ילדים"
שגריר ישראל באוסטריה דוד רוט התייחס למצב בעזה במהלך פגישה עם נציגי הקהילה היהודית, ואמר כי "צריך להיות עונש מוות למי שמחזיק אקדח או רימון ואין בלתי-מעורבים בעזה". משרד החוץ: "עריכות וידאו ומניפולציות תקשורתיות של גורמים אנטי-ישראלים ופעילי BDS"

שגריר ישראל באוסטריה, דוד רוט, תועד אומר כי הוא תומך בהוצאה להורג של בני נוער חמושים בעזה. "צריך להיות עונש מוות במלחמה לאנשים שמחזיקים אקדח או רימון, גם אם אתה בן 16 או 17״, את הדברים הוא אמר במהלך פגישה עם נציגי הקהילה היהודית בעיר אינסברוק.
איתמר אייכנר דיווח באתר Ynet כי התיעוד, מיום חמישי האחרון, הועלה לחשבון ה-X של פעיל שמאל שעומד בראש התארגנות "חרם מבפנים". בציוץ נכתב "הפעיל שצילם את הסרטון הרגיש בחילה מהרוגע בקולו של מר רוט. אף אחד לא התערב כשרוט הציע עונש מוות לילדים".
רוט נשמע בתיעוד ממעיט מאמינותם של הדיווחים על אזרחים שנפגעים בעזה. "אם אתם מאמינים שיש בלתי-מעורבים בעזה, או שישראל פוגעת במכוון בתינוקות - אז זה לא נכון", אמר. רוט התייחס לכך שאירופה תשקיע שוב בשיקום עזה: "אם אירופה תהיה משוגעת מספיק להשקיע שוב כסף בעזה, אז נצטרך להשמיד את זה בפעם הבאה".
ממשרד החוץ נמסר בתגובה: "מעל כל במה ומול כל מצלמה, גלויה ונסתרת, שגרירי ישראל מבהירים בצורה חד משמעית - אין שום עתיד עם חמאס ברצועת עזה ומדינת ישראל לא תאפשר לחמאס להישאר ברצועת עזה. כל שאר האלמנטים בדיווח הם עריכות וידאו ומניפולציות תקשורתיות של גורמים אנטי-ישראלים ופעילי BDS".
ישראל ואלבניה חתמו על מזכר הבנות לשיתוף פעולה בתחום הבריאות
שלו שינברג
25.03.25
חברי הקונגרס פועלים להחלת ריבונות ביו"ש ויקיימו ביקורי הזדהות
יענקי פרבר
24.03.25
שר החוץ: ציר הרשע משתמש בפרוגרסיביים כדי לקדם את חיסול ישראל
שלו שינברג
15:15
חברת הפרלמנט האירופי הבכירה: "אנחנו תומכים בריבונות"
שלו שינברג
25.03.25
שר החוץ לבכירה האירופית: "יש להגביר את הלחץ על איראן"
שלו שינברג
24.03.25
פועלים לעצור את המלחמה: מצרים תציג מתווה חדש לעסקה
שלו שינברג
23.03.25