מבזקים +
תל אביב 12°c
באר שבע 13°c
חיפה 10°c
ירושלים 12°c
בית שמש 12°c
בני ברק 12°c
אשדוד 12°c
כ"א אדר התשפ"ה | 21.03.2025
תל אביב 12°c
באר שבע 13°c
חיפה 10°c
ירושלים 12°c
בית שמש 12°c
בני ברק 12°c
אשדוד 12°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

אמילי דמארי על החזרה ללחימה: "הלב שלי מרוסק, נמשיך להילחם ללא הפסקה"

שורדת השבי אמילי דמארי, פרסמה פוסט בו הביעה שברון לב ואכזבה בעקבות דחיית חמאס את כלל ההצעות לשחרור החטופים מה שהוביל לחזרה ללחימה בעזה. "נמשיך להילחם ללא הפסקה ולעשות הכל על מנת שתחזרו אלינו"

00:00
00:22
האזינו לכתבה פחות מדקה
colbass.com
אמילי דמארי על החזרה ללחימה: "הלב שלי מרוסק, נמשיך להילחם ללא הפסקה"
הפצצות בעזה צילום: צילום מסך

חידוש הלחימה ברצועת עזה, לאחר שצה"ל פתח הבוקר במתקפה מסיבית בתגובה לדחיית חמאס את הצעות שחרור החטופים, מעורר רגשות קשים בקרב שורדי השבי. אמילי דמארי, שחזרה משבי חמאס, פרסמה פוסט מרגש בו היא משתפת בתחושותיה.

צילום מסך רשתות חברתיות
הפוסט של אמילי דמארי | צילום מסך רשתות חברתיות

"כל כך הרבה דברים רצים בראש ולא יודעת איך להוציא את זה אבל הלב שלי בעיקר שבור, מרוסק ומאוכזב", כתבה דמארי. "גלי, זיו ושאר החטופים, נמשיך להילחם ללא הפסקה ולעשות הכל על מנת שתחזרו אלינו."

דבריה של דמארי מבטאים את תחושותיהם של רבים בישראל, המייחלים לשובם של החטופים אך עם זאת מבינים גם כי אין דרך אחרת לשחררם מלבד לחץ צבאי, לאחר שחמאס דחה את כל ההצעות לשחרורם.

אמילי דמארי פוסט רצועת עזה מלחמת חרבות ברזל צה"ל

 צבע אדום

00:00
00:00
art