׳ערוץ 14׳: חקירתו של נדב ארגמן הסתיימה והוא עזב את תחנת המשטרה.
טראמפ שחרר לפרסום 80,000 מסמכים חסויים של רצח הנשיא קנדי
הנשיא טראמפ הודיע כי ישחרר לפרסום היום 80,000 מסמכים חסויים העוסקים ברצח הנשיא לשעבר קנדי. בסוף ינואר חתם הנשיא טראמפ על פרסום המידע בנוגע להתנקשויות בג'ון קנדי ופעיל החברתי מרטין לותר קינג

הנשיא טראמפ הודיע אתמול (שני) כי ישחרר היום לפרסום 80,000 מסמכים חסויים העוסקים ברצח הנשיא לשעבר קנדי שנרצח בדאלאס שבטקסס, ב-22 בנובמבר 1963 במהלך נסיעתו במכונית פתוחה ברחובות דאלאס לאחר ביקור בעיר פורט וורת'. במכונית נסעו גם ג'ון קונלי, מושל טקסס, שנפגע בהתנקשות, והגברת הראשונה, ג'קלין קנדי.
ב-23 בינואר חתם הנשיא טראמפ על פרסום המידע על ההתנקשויות בג'ון קנדי ומרטין לותר קינג. עוזר של הנשיא טראמפ אמר אתמול לרויטרס כי הוא חתם על ההוראה שתאפשר את פרסום המידע. על פי הדיווח, ייחשף מידע אודות הרצח של אחיו רוברט קנדי, וכמו כן מידע על ההתנקשות בחייו של פעיל זכויות האדם, ד"ר מרטין לותר קינג.
מרטין לותר קינג היה לוחם למען זכויות אדם של שחורים בארצות הברית, הוא נרצח בעיר ממפיס על ידי ג'יימס ארל ריי, ב-4 באפריל 1968. הרצח הביא להתלקחות מהומות בערים רבות בארצות הברית.
כזכור בשנת 2017, בזמן הקדנציה הראשונה של הנשיא טראמפ, נחשפו כ-3,000 מסמכים מחקירת ההתנקשות בנשיא קנדי. ברגע האחרון, לבקשת ה-FBI וה-CIA, עיכב טראמפ את פרסומם של מאות מסמכים מן הארכיון. החומר שהתפרסם אז, לא כלל גילויים מרעישים ולא הפריך את תיאוריות הקונספירציה שנפוצו סביב מותו של קנדי עם השנים.
טראמפ מאיים על החות'ים: "הם יושמדו"
יענקי פרבר
19.03.25
דורשים להסיר כשרות: בעל קייטרינג לבתי כנסת עודד רצח יהודים
יענקי פרבר
09:34
דם יהודים זול: עונשים מגוחכים לתוקפי ישראלים באמסטרדם
יענקי פרבר
12:34
ברקע המלחמה: ישראל במקום ה-8 במדד האושר
שלו שינברג
09:17
שני ישראלים נהרגו בתאונת דרכים בקייב שבאוקראינה
יענקי פרבר
19.03.25
הטעויות המביכות שתיירים עושים ביפן – ומה המקומיים באמת חושבים עליכם
ליפא גינסברגר
19.03.25