רועי קייס: אתר החדשות העיראקי "שפק ניוז" מדווח מגורם פוליטי המעורה בפרטים כי אסמאעיל קאאני, מפקד כוח קודס במשמרות המהפכה, הגיע אמש לבירה העיראקית בגדאד בביקור שהתקיים הרחק מאור הזרקורים, במהלכו נפגש עם כמה מנהיגי מפלגות שיעיות ומפקדים במיליציות הפרו-איראניות, מבלי ששמותיהם נחשפו. הביקור מתקיים על רקע הבחירות לפרלמנט שצפויות להיערך בעוד שלושה שבועות, כאשר הפערים בין הכוחות השיעים השונים החלו להעמיק על רקע התחרות.
רגע מרגש במופע ההשקה של מוטי וייס – ביצוע עוצמתי על במת 360 מיוחדת
ביצוע מרגש לשיר "הנה זה בא" מתוך מופע ההשקה, בבמת 360 ייחודית בבנייני האומה. השיר, שהפך לחלק מפס הקול של המלחמה, מחבר את הקהל בעוצמה נדירה.

שלושים יום קודם חג הפסח, צפו בשיר המרגש מתוך מופע השקת האלבום הנה זה בא. ולראשונה בבניני האומה השיר בוצע בבמת 360 שנבנתה במיוחד במהלך המופע בשביל ביצוע השיר כשהקהל כולו עומד ושר את השיר שהיה חלק משמעותי מפס הקול המוזיקלי של המלחמה מאז ה7 באוקטובר.
קרדיטים:
הפקה: שלום וגשל | מילים ולחן: שמואל גריינמן מוטי וייס דיוויד טויב | ניהול מוזיקלי: יהודה גלילי | תזמורת: "המנגנים" | מקהלה: "קאפלה" | צילום ובימוי: נתי אלבר
אהרל’ה סאמעט וחיים פולק מרגשים עם "כי הנה כחומר"
ליפא גינסברגר
30.09.25
יוסלה קרישבסקי מגיש: ״חביבי עלי״
ליפא גינסברגר
12.10.25
החזן לייזר ברוק בקליפ AI מרגש לתפילת גשם
ליפא גינסברגר
12.10.25
החטופים חוזרים הביתה: שי וינר מגיש ביצוע מרגש
ליפא גינסברגר
12.10.25
עופר הלוי במחווה לחטופים עם ביצוע חדש ומרגש לשיר – “ענני”
ליפא גינסברגר
29.09.25
אהרל׳ע סאמעט & דניאל אלישע בדואט חגיגי לסוכות – "יקים לנו"
ליפא גינסברגר
05.10.25