ישראל כהן: ׳יתד נאמן׳ בכותרת ראשית מחר: ״דרישתנו הברורה היא שיוסדר מעמדם של לומדי התורה בהקדם וכל מי שחושב אחרת או פועל אחרת, ימצא את עצמו מול יהדות חרדית מאוחדת ומלוכדת העומדת על ציפור נפשה בכל האופנים״.
מיוחד לפורים: בשר אסאדו ברוטב פטריות ויין
תבשיל בשר נדיר במיוחד בהכנה קלה עם פטריות שלימות ויין אדום לסעודת פורים בטעמים חגיגיים!

מצרכים:
- 2 ק"ג בשר אסאדו ללא עצם
- 1 בצל גדול
- 2 קופסאות פטריות שלימות משימורים
- חצי כוס יין אדום
- שמן
- 3 שיני שום
- עליי דפנה
- אבקת מרק
- תבלינים: מלח, פלפל, כף גדושה פפריקה מתוקה, תבלין ראס אל חנות, כפית כמון.
אופן ההכנה:
- צורבים פרוסות בצל עם מעט שמן ומוסיפים את הבשר. סוגרים עם מכסה ומשאירים על אש נמוכה.
- לאחר 5 דקות מוסיפים 4-5 כוסות מים רותחים, עליי דפנה ושיני שום, אבקת מרק ומלח מבשלים למשך כשעתיים.
- מוסיפים מים לפי הצורך כדי שתמיד ישארו מים בסיר לפחות בגובה הבשר.
- מתבלים, מוסיפים את היין, מבשלים עוד כחצי שעה, מוסיפים את הפטריות ומממשיכים בישול על אש נמוכה כחצי שעה נוספת.
עוגת טורט אגוזים וקינמון לפסח (לא גבוהה, אבל טעימה מדיי!)
חגית אור
16.04.25
תקחו לפיקניק: אורז אדום עם שוקיים רכות בסיר אחד (לאוכלי קטניות)
חגית אור
16.04.25
צלעות כבש במחבת – במרינדת חרדל ודבש
חגית אור
15.04.25
ללא שרויה: פנקייק מפנק של פסח
חגית אור
14.04.25
איך משתלטים על ערימות הכביסה? הנה כמה טיפים פרקטיים ממש!
אורית ש.
20.04.25
עוגת שיש לפסח – שאסור לפספס!
חגית אור
13.04.25