יובל שגב: הבירורים שבוצעו עד כה בקואליציה באשר לאותה החלטת ממשלה מוזרה על סיום תפקידי בכירים, לא העלו עד כה כי היא חלה על ראש השב״כ.
בשורה לאזרחים: הביטוח הלאומי מודיע על הקדמת תשלומי הקצבאות
תשלומי הביטוח הלאומי לחודש מרץ יגיעו מוקדם מהצפוי – הזדמנות להתארגן מבעוד מועד עם הקצבאות עבור אזרחים ותיקים, נכים ועוד

חדשות טובות למקבלי קצבאות בישראל: תשלומי הביטוח הלאומי לחודש מרץ 2025 יוקדמו השנה ויופקדו בחשבונות הבנק כבר ב-24 בחודש, במקום התאריך הרגיל, 28 במרץ. המהלך הזה נועד לאפשר לזכאים להתארגן כלכלית מראש וליהנות מהגמלה מוקדם יותר.
ההקדמה כוללת מגוון רחב של קצבאות, ביניהן תשלומים לאזרחים ותיקים, שאירים, נפגעי עבודה, מקבלי מזונות, נכים, זכאי ניידות, סיעוד ואסירי ציון. מדובר בצעד משמעותי שישפיע על מיליוני משקי בית ברחבי המדינה, ויבטיח שהכספים יהיו זמינים לשימוש כמה ימים לפני המועד המקורי.
למי שרוצה לוודא שהתשלום אכן התקבל, הביטוח הלאומי ממליץ להתחבר לאזור האישי באתר האינטרנט של המוסד. שם ניתן לעקוב אחרי הפקדות הכספים בזמן אמת ולקבל אישור על העברת הקצבה לחשבון. השירות הדיגיטלי מאפשר נוחות מרבית ומפחית את הצורך בפניות טלפוניות או הגעה לסניפים.
האזהרה לבכירי המשק: חידוש המלחמה עלול לגרום להורדות דירוג נוספות
שלו שינברג
04.03.25
דיווח: גוגל במו"מ מתקדם לרכישת Wiz הישראלית בעסקה של 30 מיליארד דולר
אוריאל פיליפ
17.03.25
בשורה לאזרחים: הביטוח הלאומי מודיע על הקדמת תשלומי הקצבאות
קובי ברקת
16.03.25
האם מחירי הדירות בדרך לירידה? תחזית דרמטית ממנהל רמ"י
קובי ברקת
11.03.25
שווארמה ב-90 שקלים: המסעדנים מזהירים מעליית מחירים
קובי ברקת
17.03.25
תוצאה של כיפופי ידיים: הממשלה תבצע קיצוץ של 3 מליארד ש"ח
אברהם פריינד
15.03.25