ספיר לפקין: דובר חמאס חאזם קאסם לעיתון אל-ערבי אל-ג'דיד הקטארי: "איומיו של השליח האמריקני ויטקוף אינם משרתים את יישום ההסכם ומסבכים עוד יותר את העניינים. המשא ומתן דשדש בגלל עמדת ממשלת הימין שחוששת מהתחייבות לשלב השני. המגעים נמשכים, והדרך לשחרור כל החטופים היא לחייב את ממשלת נתניהו לעמוד בסעיפי ההסכם".
אמא של התצפיתנית: "בחמאס ידעו מה עובי הבטון כדי לבוא עם חומרי הנפץ שצריך"
אימא של התצפיתנית יעל לייבושור הי"ד שנפלה ב-7 באוקטובר, סיפרה על המידע שנחשף בפניה במסגרת תחקיר צה"ל על הפקרת המוצב. "הייתה להם טבלה עם דירוג הבסיסים באוגדת עזה - נחל עוז היה ראשון"

גילי לייבושור, אימה של התצפיתנית יעל לייבושור הי"ד שנפלה במוצב נחל עוז ב-7 באוקטובר, אמרה היום (ראשון) בתוכנית "סדר יום" בכאן רשת ב, כי חמאס בנה תיק מודיעין מפורט על מוצב נחל עוז - תיק שתוכנו נאסף באמצעות תצפיות, רחפנים ומעקב אחרי רשתות חברתיות, במשך תשע שנים. לייבושור סיפרה כי תיק המודיעין של חמאס נחשף לעיני הורי התצפיתניות במסגרת הצגת התחקיר הצבאי המלא על הפקרת מוצב נחל עוז.
גילי סיפרה כי "הממצא הראשון המטלטל זה שיש טבלה שבה מדורגים כל הבסיסים באוגדת עזה - ואז מקבלים ציון משוקלל של חשיבות המחנה ולמה לתקוף אותו. שני הבסיסים במקום הראשון הם יפתח ונחל עוז. בחמאס ידעו מה עובי הבטון כדי לבוא עם המכשירים שצריך וחומרי הנפץ שצריך".
לייבושור הוסיפה שהמודיעין של ארגון הטרור היה מקיף עד רמת הידיעה של כמות כלי הנשק שהיו בבסיס ומאיזה סוג. "הדבר הכי חשוב הם למדו אותנו כל כך טוב שהם אמרו את הדבר הבא - 'אם הצלחנו להגיע תוך 15 דקות אז פירקנו אותם'. 6:29 התחיל, 6:45 הם בחומה".
לייבושור שיתפה כי ביום בו הוצג לה התחקיר, היא הלכה לבסיס נחל עוז לנקודה בה מצאו את בתה: "הלכתי לנחל עוז לבקש ממנה סליחה כי זה כזה הלם ואנחנו באמת איפשרנו לה להיות במקום הזה. הדלקתי נרות לכולן וביקשתי מכולן סליחה".
הודחו לוחמי מילואים ומפקד שתועדו יורים לעזה בקריאת המגילה
יצחק וייס
16.03.25
אחרי הירי לאביבים: צה"ל תקף מפקדה ומבנים של חיזבאללה
צביקה סגל
16.03.25
בעקבות הקפאת ההסכם: בישראל מקיימים הערב דיון ביטחוני על צעדים נגד עזה
אוריאל פיליפ
15.03.25
איזנקוט מזהיר: חמאס שיקם את כוחו - הממשלה לא פועלת
אברהם פריינד
16.03.25
המעצר והשחרור: בכיר במשרד רה"מ מסר מידע על מיקום רה"מ נתניהו
אלי קליין
16.03.25
תיעוד מרהיב: שלושה מטוסי "אדיר" חדשים נחתו בבסיס נבטים
יצחק וייס
16.03.25