מוטי קסטל: מסרים שהועברו לשרים: בשבוע שעבר חידש צה"ל את פעילותו הקרקעית ברצועה, באופן ממוקד, לרבות השגת שליטה עד מרכז ציר נצרים. הכוחות פועלים להרחיב את מרחב האבטחה ולייצר חיץ חלקי בין צפון ודרום הרצועה. מתקפות הטרור מתימן ייענו בתגובה נחרצת, כפי שעשינו בעבר.
ישראל תחזיר ללבנון מחבל חיזבאללה ו-5 לבנונים שנשבו
ישראל תחזיר היום ללבנון שישה מתוך 11 לבנונים שעצורים בידי ישראל - ובתוכם מחבל חיזבאללה. לפי דיווחים בלבנון, ההסכמה הישראלית לשחרר חלק מהשבויים הלבנונים היא תוצר של לחץ של הנשיא הלבנוני, ג'וזף עוון

ישראל תחזיר היום ללבנון מחבל בארגון הטרור חיזבאללה שנעצר במהלך הלחימה בצפון. לצידו יוחזרו ללבנון חמישה לבנונים נוספים שנשבו במהלך פעילות צה"ל מעבר לגבול, כך דווח ב"כאו ידשות".
העיתון אל-אח'באר הלבנוני, המקורב לחזבאללה דיווח הבוקר לראשונה כי ישראל צפויה לשחרר 6 אסירים לבנונים מתוך 11, היום אחר הצהריים במעבר ראס א-נאקורה - זאת לאחר שהפגישה של ועדת הפיקוח על יישום הפסקת האש תסתיים.
לפי דיווחים בלבנון, ההסכמה הישראלית לשחרר חלק מהשבויים הלבנונים היא תוצר של לחץ של הנשיא הלבנוני, ג'וזף עון, ומאמצים של הממשל האמריקני.
כתב ערוץ אל-ג'זירה מדווח שהצלב האדום נמצא בדרכו לעיר החוף א-נאקורה בשביל להעביר את האסירים הלבנוניים שנעצרו ע"י צה"ל חזרה לגבולות המדינה.
לשכת ראש הממשלה מסרה: "היום התקיימה פגישה מרובעת בנאקורה בלבנון בהשתתפות נציגי צה"ל, ונציגים מארצות-הברית, צרפת ולבנון".
"במסגרת הפגישה, סוכם על הקמת שלוש קבוצות עבודה משותפות שמטרתן לייצב את האזור ושיתמקדו בנושאים הבאים: חמש הנקודות שעליהן שולטת ישראל בדרום לבנון, דיונים בנושא הקו הכחול ונקודות שנשארו במחלוקת, ונושא העצורים הלבנונים המוחזקים בידי ישראל".
"בתיאום עם ארצות-הברית וכמחווה לנשיא לבנון החדש, הסכימה ישראל לשחרר חמישה עצורים לבנונים", נמסר.
הקבינט כונס על הפעולות בעזה, השרים הצביעו על הקמת מנהלת הגירה
אברהם פריינד
07:47
הרמטכ"ל החדש מינה צוות חיצוני לבחינת תחקירי 7 באוקטובר
צביקה סגל
22.03.25
צה"ל: התחלנו בפעילות קרקעית באזור רפיח
יענקי פרבר
20.03.25
אזעקות במרכז בעקבות שיגור מתימן: "שיגרנו טיל לעבר נתב"ג"
צביקה סגל
22.03.25
החות'ים שיגרו טיל למרכז; הצפון שוב מופגז | חדשות השבת
ישראל לפקוביץ
22.03.25