מוטי קסטל: מסרים שהועברו לשרים: בשבוע שעבר חידש צה"ל את פעילותו הקרקעית ברצועה, באופן ממוקד, לרבות השגת שליטה עד מרכז ציר נצרים. הכוחות פועלים להרחיב את מרחב האבטחה ולייצר חיץ חלקי בין צפון ודרום הרצועה. מתקפות הטרור מתימן ייענו בתגובה נחרצת, כפי שעשינו בעבר.
דיווח: בכיר בחיזבאללה חוסל בלבנון; 5 מחבלים נהרגו בתקיפת כטב"ם בעזה
כטב"ם ישראלי חיסל בכיר ביחידת ההגנה האווירית של חיזבאללה בדרום לבנון. במקביל, חמישה מחבלים נהרגו בתקיפת חיל האוויר במרכז רצועת עזה

כטב"ם ישראלי תקף היום (שלישי) רכב באזור שבין דיר א-זהראני לרומין בדרום לבנון, כאשר לפי הדיווחים, היעד שחוסל הוא בכיר ביחידת ההגנה האווירית של חיזבאללה. על פי מקורות בלבנון, לפחות אדם אחד נהרג בתקיפה.
במקביל, תקיפת כטב"ם ישראלי ברצועת עזה הובילה למותם של חמישה מחבלים באזור ציר נצרים. דובר צה"ל מסר כי "מוקדם יותר היום זוהו מספר מחבלים שעסקו בפעילות חשודה בקרקע במרכז הרצועה והיוו איום על הכוח. כלי טיס של חיל האוויר תקף את המחבלים".
בתוך כך, גורמים פלסטיניים בעזה טענו כי ב-24 השעות האחרונות נהרגו 10 בני אדם מירי צה"ל ברחבי הרצועה.
"מחזק שלא שכחו": 20 שנה לפיגוע - המעגל נסגר
שלו שינברג
22.03.25
פציעה קשה בפעילות מבצעית בשכם: לוחם מילואים נפגע מירי בלחי
מאיר גלבוע
21.03.25
חמאס ניתק מגע ועצר את השיחות על עסקת חטופים
ישראל לפקוביץ
21.03.25
סרטון חדש חושף: הרגעים האחרונים של יחיא סינוואר לפני חיסולו ברפיח
אלי קליין
22.03.25