מבזקים +
תל אביב 21°c
באר שבע 24°c
חיפה 22°c
ירושלים 21°c
בית שמש 21°c
בני ברק 21°c
אשדוד 21°c
י"ד אדר התשפ"ה | 14.03.2025
תל אביב 21°c
באר שבע 24°c
חיפה 22°c
ירושלים 21°c
בית שמש 21°c
בני ברק 21°c
אשדוד 21°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

בצריבה קלה: דג נסיכה ברוטב עגבניות ושום סלסה

7 דקות הכנה ויש לכם מנת דג מושלמת ונסיכותית שתרגישו בה את טעמי הדג המקוריים עם תיבול מדהים של עגבניות ושום, בלי שמן ועם מלא אהבה עצמית :)

בצריבה קלה: דג נסיכה ברוטב עגבניות ושום סלסה

מצרכים:

  • 4 פרוסות דג נסיכת הנילוס
  • 4 עגבניות
  • 4 שיני שום
  • צרור פטרוזיליה
  • מלח, פלפל, תבלין דג/טוסקאנה.

אופן ההכנה:

  1. מסדרים את מנות הדג בתבנית על נייר אפיה.
  2. בבלנדר קוצצים את העגבניות עם השום והפטרוזיליה
  3. שופכים את בלילת העגבניות מעל הדגים, מתבלים.
  4. מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות למשך כעשרים דקות.

בתיאבון!

 צבע אדום

00:00
00:00
art