אלמוג בוקר: דיווח על 4 מחבלים שחוסלו בתקיפה של צהל בצפון הרצועה.
בצריבה קלה: דג נסיכה ברוטב עגבניות ושום סלסה
7 דקות הכנה ויש לכם מנת דג מושלמת ונסיכותית שתרגישו בה את טעמי הדג המקוריים עם תיבול מדהים של עגבניות ושום, בלי שמן ועם מלא אהבה עצמית :)

מצרכים:
- 4 פרוסות דג נסיכת הנילוס
- 4 עגבניות
- 4 שיני שום
- צרור פטרוזיליה
- מלח, פלפל, תבלין דג/טוסקאנה.
אופן ההכנה:
- מסדרים את מנות הדג בתבנית על נייר אפיה.
- בבלנדר קוצצים את העגבניות עם השום והפטרוזיליה
- שופכים את בלילת העגבניות מעל הדגים, מתבלים.
- מכניסים לתנור לחום של 200 מעלות למשך כעשרים דקות.
בתיאבון!
התעלומה הגדולה: אם הפיצה עגולה, מדוע הקרטון שלה מרובע?
אורית ש.
02.03.25
ללב שמח וטעם נדיר: אוזני המן צבעוניים במלית אגוזים
השפית ליאורה כהן
05.03.25
בצריבה קלה: דג נסיכה ברוטב עגבניות ושום סלסה
רחלי
06.03.25
הבחירה שלך לסעודת פורים: מוסמה בדנג'ון
רחלי
04.03.25
כשהכאב לופת את הלב: מרק עוף נוסטלגי לשבת מנחמת
חגית אור
21.02.25
ללא פחמימות ושומנים: משולשי ביצים על קרם עגבניות וקישואים
חגית אור
27.02.25