מבזקים +
תל אביב 21°c
באר שבע 24°c
חיפה 22°c
ירושלים 21°c
בית שמש 21°c
בני ברק 21°c
אשדוד 21°c
י"ד אדר התשפ"ה | 14.03.2025
תל אביב 21°c
באר שבע 24°c
חיפה 22°c
ירושלים 21°c
בית שמש 21°c
בני ברק 21°c
אשדוד 21°c
X
x
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לאוזני המן במילוי שוקולד דובאי ממכרות

מתכון לאוזני המן ממכרות במילוי שוקולד דובאי, הכולל בצק פריך במילוי קדאיף, פיסטוק ושוקולד לבן. המתכון משלב הכנת ממרח דובאי ביתי, בצק פריך קל להכנה ואפייה קצרה לקבלת אוזני המן זהובות וטעימות

מתכון לאוזני המן במילוי שוקולד דובאי ממכרות
אוזני המן במילוי שוקולד דובאי צילום: שרה שבבו

מתכון לאוזני המן במילוי שוקולד דובאי ממכרות / שרה שבבו

המצרכים לאוזני המן במילוי שוקולד דובאי ממכרות:

  • ½2 כוסות קמח כוסמין לבן / קמח לבן
  • ½ כוס אבקת סוכר
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 ביצה
  • 200 גרם חמאה
  • קורט מלח

למילוי קדאיף:

  • 1 כוס קדאיף קצוץ דק
  • 30 גרם חמאה
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 2 כפות מחית פיסטוק
  • 150 גרם שוקולד לבן

לסגירה של הקצוות:

  • 1 חלבון (מונע מהעוגיות להיפתח באפייה)

אופן ההכנה לאוזני המן במילוי שוקולד דובאי ממכרות:

Video Player is loading.
Current Time 0:00
Duration 0:39
Stream Type LIVE
Remaining Time 0:39
 
1x

הכנת ממרח דובאי:

  1. במחבת שמים קדאיף קצוץ, חמאה, אבקת סוכר ומטגנים עד להזהבה
  2. מוסיפים מחית פיסטוק ושוקולד לבן ומערבבים עד להמסת השוקולד
  3. מעבירים את הממרח לשקית זילוף.

הכנת הבצק:

  1. בקערת המיקסר שמים את כל המרכיבים ומעבדים רק עד לאיחוד
  2. מעבירים את הבצק לקירור למשך חצי שעה
  3. על משטח מקומח מעט מרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ
  4. קורצים עיגולים וממלאים בממרח דובאי ונוטלה
  5. מברישים חלבון בקצוות וסוגרים למשולש
  6. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים בתנור שחומם מראש על180 מעלות בתכנית טורבו ואופים במשך 12 דקות ועד שמזהיב בקצוות
  7. מסדרים במגש ומפזרים פיסטוק גרוס

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון לאוזני המן שוקולד דובאי מתכון חלבי

 צבע אדום

00:00
00:00
art