ליאור באקאלו: בורסות וול סטריט נסגרו בירידות יום לאחר הראלי בשווקים: ה-S&P 500 ירד 3.5%, הנאסד"ק נפל 4% והדאו ג'ונס איבד 1,000 נקודות.
האדמו"ר מבעלזא לרבני גור: "לא ליצור כותרות בנושא הגיוס"
האדמו"ר מבעלזא אמר למשלחת רבני גור כי יש להעדיף להמשיך את הפעילות להעברת חוק הגיוס בדרך הנהוגה כעת, ולא ליצור כותרות שעלולות להצית אש ציבורית סביב הנושא. כל הפרטים בפרסום ראשון

פרסום ראשון: האדמו"ר מבעלזא אמר אמש (חמישי) למשלחת רבני גור כי יש להעדיף להמשיך את הפעילות להעברת חוק הגיוס בדרך הנהוגה כעת, ולא ליצור כותרות שעלולות להצית אש ציבורית סביב הנושא. כך נודע ל'בחדרי חרדים'.
למעשה מדובר לכאורה בהוראה דרמטית שמנוגדת לקו שמוביל נציגו של האדמו"ר בממשלה, השר יצחק גולדקנופף שמתעקש על חוק גיוס לפני אישור תקציב המדינה ואף מאיים בפרישה מהממשלה. כעת נותר יהיה לראות מה יורה האדמו"ר מצאנז לנציגו חה"כ משה רוט.
כפי שנחשף ב'בחדרי חרדים', משלחת של שלושה רבנים שוגרה בימים האחרונים על ידי האדמו"ר מגור לסבב בבתי האדמו"רים.
רבני המשלחת מתייעצים עם האדמו"רים בשאלת חוק הגיוס ותקציב המדינה, בניסיון לקבל החלטה משותפת האם להצביע על תקציב מדינה לפני חוק גיוס או להתעקש ולהציב אולטימטום על העברת חוק גיוס, לפני תקציב המדינה.
רבני המשלחת הם: הגאון רבי מאיר פלקסר ראש ישיבת חידושי הרי"ם בתל אביב, הגאון רבי משה חיים דנדרוביץ ראש ישיבת שפת אמת בירושלים והגאון רבי אברהם בנימין זילברברג ראש ישיבת שפתי צדיק בחצור הגלילית.
אמש, בשעות הערב, הגיעה המשלחת למעונו של האדמו"ר מבעלזא. מדובר במפגש הדרמטי ביותר במסגרת הסבב.
"מדבר ישראל הגר מויז'ניץ": האדמו"ר שיגר הקלטה מלוס אנג'לס
משה ויסברג
10.04.25
פיקוח נפש לפני פסח: "אלמן סיעודי עומד להיזרק מבית האבות"
בשיתוף קופת העיר
10.04.25
מנהג שהוא חובה! כבר תרמת לקמחא דפסחא השנה???
בשיתוף קופת העיר
10.04.25
ר' פרידמן מתחנן: "מרנן ברכו את היתומים שלי שתעזרו להם בפסח"
בשיתוף ועד הרבנים
08.04.25
הסוד המסעיר וההיסטורי של ערב שביעי של פסח בשנה זו
שימי פרקש
10.04.25
ראש הישיבה הגאון רבי מאיר מאזוז נמצא בסכנת חיים
משה ויסברג
10.04.25