׳ישראל היום׳: מסקר רחב שנערך בארה״ב עולה - כ-79% מהיהודים שמתגוררים בארה״ב צפויים להשתתף בסדר פסח מסורתי. מסקר בישראל עולה כי רוב היהודים הישראלים קוראים את כל ההגדה.
גנץ במהלך סיור בצפון: "משיכת הזמן בעסקה מחזקת את חמאס"
גנץ תקף את ראש הממשלה בנימין נתניהו שלדבריו מותח את שלב א' של עסקת החטופים משיקולים פוליטיים. גנץ קרא, "להחזיר את כולם הביתה וזה יאפשר לנו להתמודד עם החמאס בלי ידיים קשורות. משיכת הזמן מחזקת את חמאס"

יו"ר המחנה הממלכתי, חה"כ בני גנץ תקף היום (חמישי) את ראש הממשלה בנימין נתניהו שלדבריו מותח את שלב א' של עסקת החטופים משיקולים פוליטיים.
גנץ אמר: "הרעיון למתוח את שלב א' נובע מאינטרס פוליטי. האינטרס של מדינת ישראל הוא כמה שיותר חטופים כמה שיותר מהר. פעימה אחת קשה ולא טפטופים".
גם בגלל שהחטופים מעונים ונמצאים בסכנת חיים. וגם משום שהזמן עובד לטובת חמאס שמתחמש ומשתקם צבאית ומדינית.
ראש הממשלה - תפסיק למשוך זמן. להחזיר את כולם הביתה יאפשר לנו להתמודד עם החמאס בלי ידיים קשורות. משיכת הזמן מחזקת את חמאס".
בתוך כך, לשכת ראש הממשלה הודיעה בצהריים כי ראש הממשלה נתניהו הנחה להוציא היום את משלחת המשא-ומתן לקהיר, להמשך השיחות.
השר בן גביר בסיור בבתי כלא: כל אסיר יקבל מצות וקערת ליל הסדר
אברהם פריינד
10.04.25
מאיר כהן: "אם הממשלה לא תציית לבג"ץ - נקים כנסת אלטרנטיבית"
אביחי חבר
09.04.25
ועדת המינויים פסלה את מועמדו של שר הביטחון ליו"ר התעשיה האווירית
שלו שינברג
08.04.25
נתניהו על בג"ץ רונן בר: "החלטה תמוהה, נמשיך לראיין מועמדים"
אברהם פריינד
08.04.25
נתניהו בברכה לחג הפסח: "אצל משפחות רבות יישארו כיסאות ריקים"
אברהם פריינד
11.04.25
השופט עמית בטקס השבעת סולברג: "ניסו למנוע מאיתנו לשפוט"
יצחק וייס
10.04.25