בחסדי שמים | צה"ל: בחודש רמדאן חלה ירידה של 80% במספר הפיגועים ביו"ש - בזכות המבצע של כוחותינו בצפון השומרון.
אחרי סערת לזימי: יאיר נתניהו הגיש תביעה בגין הטענה שהכה את אביו
בכתב התביעה נכתב כי הפרסומים "שקריים ומרושעים, המהווים לשון הרע ברף החמור ביותר, תוך שהנתבע כותב כי התובע עזב את ישראל עקב סיבות חמורות ביותר"

יאיר נתניהו הגיש תביעת לשון הרע בסך 175 אלף שקל נגד פרופ' אבשלום אליצור מאוניברסיטת תל אביב, לאחר שזה טען כי נתניהו הצעיר עזב את הארץ משום שהכה את אביו (רה"מ בנימין נתניהו) כשהיה תחת השפעת סמים.
כזכור, יאיר נתניהו שוהה במיאמי כמעט ברציפות מאז אביב 2023, מסיבה שאינה ידועה.
נתניהו הציג בכתב התביעה פרסום של פרופ' אליצור מהרשתות, שבו כתב: "לא מפני שהוא הכה את אביו תחת השפעת סמים היה הכרח להרחיקו מהארץ. כלומר, אולי הוא כן הכה את אביו תחת השפעת סמים - אני לא יודע - אבל לא זו הסיבה שהיה הכרח להרחיקו מהארץ. לראשונה בחייו מוצא עצמו סוציופת כבן 30 מחוץ לבית הוריו וללא גישה לרשתות החברתיות, שעד עתה לא היו לו חיים מחוץ להן.
עוד צוטט הפרופ': "מה שגרם לזה היה הרבה יותר מפחיד ומביך, וכשייחשף בבוא היום תרעש הארץ. שיחות ארוכות מתנהלות מדי יום בין מיאמי לבין הווילה ברחוב עזה ומשרד ראש הממשלה, מוצפנות ומאובטחות ברמה של סודות הגרעין. זו אחת הסיבות להתערערות מצב בריאותו של האב".
בכתב התביעה נכתב כי הפרסומים "שקריים ומרושעים, המהווים לשון הרע ברף החמור ביותר, תוך שהנתבע כותב כי התובע עזב את ישראל עקב סיבות חמורות ביותר, וכן כי התובע היכה את אביו ועוד דברי בלע חמורים ביותר".
בתחילת השבוע עוררה סערה ח"כ נעמה לזימי כאשר הדהדה במשכן הכנסת את אותה שמועה תמוהה אודות נסיבות עזיבתו של יאיר נתניהו את הארץ. בליכוד הכחישו את הטענות ומסרו כי מדובר ב"שקר בזוי".
נתניהו הודיע לאלוף שרביט כי יבחן מועמדים נוספים לראשות השב"כ
אברהם פריינד
01.04.25
העימות הסוער של מקלב עם האוצר: "מוציאים דיבתנו רעה"
אברהם פריינד
16:19
אחרי שבן גביר דרש שר נוסף: סמוטריץ' מתפטר וחוזר לכנסת
אברהם פריינד
31.03.25
ישראל ביטלה את כל המכסים שהוטלו עד היום על מוצרים מארה"ב
אברהם פריינד
01.04.25
נתניהו כעת בדרכו להעיד במשטרה | עדותו במשפט הסתיימה בפתאומיות
יצחק וייס
31.03.25
בשורה: מליאת הכנסת אישרה את הקמת הרשות למאבק בעוני
אברהם פריינד
31.03.25