מבזקים +
תל אביב 21°c
באר שבע 24°c
חיפה 22°c
ירושלים 21°c
בית שמש 21°c
בני ברק 21°c
אשדוד 21°c
י"ד אדר התשפ"ה | 14.03.2025
תל אביב 21°c
באר שבע 24°c
חיפה 22°c
ירושלים 21°c
בית שמש 21°c
בני ברק 21°c
אשדוד 21°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

על אש נמוכה: תבשיל עוף רך עם תפוחי אדמה בתחתית

את רק צריכה להניח את כל המצרכים בסיר ולתת לעוף להגיר נוזלים עד לבישול מלא והתרככות מושלמת - לארוחה חמה עם ניחוח מדהים

על אש נמוכה: תבשיל עוף רך עם תפוחי אדמה בתחתית
תבשיל עוף רך עם תפוחי אדמה צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • עוף שלם / 8 מנות חלקי עוף
  • 4-5 תפוחי אדמה בינוננים
  • אבקת מרק, מלח, פלפל שחור, מעט חוויג' למרק, מעט כוסברה טחונה
  • שמן
  • סיר רחב

אופן ההכנה:

  1. קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לפורסות של כ-1 ס"מ עובי
  2. מדליקים את הסיר עם מעט שמן ומניחים את פרוסות תפו"א.
  3. מניחים מייד את העוף מעל תפוחי האדמה ומתבלים.
  4. סוגרים את הסיר עם מכסה ומנמיכים את האש לנמוכה ביותר.
  5. מבשלים ובודקים מדיי פעם שהעוף מגיר נוזלים וגורם לתפוחי האדמה להתרכך
  6. אם נראה שחסרים נוזלים – אפשר להוסיף כוס מים.
  7. חשוב: האש צריכה להיות נמוכה כל זמן הבישול.
  8. מכבים לאחר כ-40 דקות עד שעה ולאחר שווידאנו שכל חלקי העוף התבשלו.

בתיאבון!

 צבע אדום

00:00
00:00
art