אלמוג בוקר: דיווח על 4 מחבלים שחוסלו בתקיפה של צהל בצפון הרצועה.
על אש נמוכה: תבשיל עוף רך עם תפוחי אדמה בתחתית
את רק צריכה להניח את כל המצרכים בסיר ולתת לעוף להגיר נוזלים עד לבישול מלא והתרככות מושלמת - לארוחה חמה עם ניחוח מדהים

מצרכים:
- עוף שלם / 8 מנות חלקי עוף
- 4-5 תפוחי אדמה בינוננים
- אבקת מרק, מלח, פלפל שחור, מעט חוויג' למרק, מעט כוסברה טחונה
- שמן
- סיר רחב
אופן ההכנה:
- קולפים את תפוחי האדמה ופורסים לפורסות של כ-1 ס"מ עובי
- מדליקים את הסיר עם מעט שמן ומניחים את פרוסות תפו"א.
- מניחים מייד את העוף מעל תפוחי האדמה ומתבלים.
- סוגרים את הסיר עם מכסה ומנמיכים את האש לנמוכה ביותר.
- מבשלים ובודקים מדיי פעם שהעוף מגיר נוזלים וגורם לתפוחי האדמה להתרכך
- אם נראה שחסרים נוזלים – אפשר להוסיף כוס מים.
- חשוב: האש צריכה להיות נמוכה כל זמן הבישול.
- מכבים לאחר כ-40 דקות עד שעה ולאחר שווידאנו שכל חלקי העוף התבשלו.
בתיאבון!
ללב שמח וטעם נדיר: אוזני המן צבעוניים במלית אגוזים
השפית ליאורה כהן
05.03.25
הבחירה שלך לסעודת פורים: מוסמה בדנג'ון
רחלי
04.03.25
מתכון לאזני המן קלאסיים פריכים וטעימים במיוחד!
חגית אור
11.03.25
הטיפ שיגרום לילדים שלכם להעריך מה שהם מקבלים
אסתי אברהם
23.02.25
ביס של החיים: סלט חסה עם אגסים ופקאנים מסוכרים
חגית אור
19.02.25
על הקוסקוס: מרק עוף עשיר במיוחד
חגית אור
24.02.25