'בחדרי': שוחררה גופתו של הילד משה יוסף מילר ז"ל מבית שמש שנפטר היום בהפגנה בבני ברק. הלוויה בשעה 12:30 מבית הלוויות שמגר בירושלים להר המנוחות
מטוסי קרב חגים מעל הלווית נסראללה, בה משתתפים רבבות: "מסר ברור"
רבבות משתתפים בטקס שנערך בביירות למזכ"ל חיזבאללה שחוסל ולמחליפו, האשם ספי א-דין. בארגון הטרור מנסים לשדר מסר של עוצמה, למרות הפגיעות הקשות שספגו בלחימה מול ישראל | מטוסי קרב של חיל האוויר תועדו מעל ההלוויה | כ"ץ: "אתם תתמחו בהלוויות – ואנחנו בניצחונות" | צה"ל תקף בעומק לבנון

עשרות אלפי בני אדם משתתפים היום (ראשון) בהלווית מזכ"ל חיזבאללה לשעבר חסן נסראללה שנערכת בביירות, בירת לבנון, כמעט חמישה חודשים לאחר החיסול הדרמטי שבוצע ע"י ישראל. לצד נסראללה, הובא למנוחות גם מחליפו, האשם ספי א-דין, שחוסל ימים ספורים אחריו. עבור חיזבאללה, האירוע מהווה ניסיון להפגין עוצמה למרות המכות הקשות שספג בלחימה מול ישראל.
מטוסי קרב של חיל האוויר תועדו חגים מעל הלוויית נסראללה בביירות, במה שנראה כמסר ישראלי ברור לארגון חיזבאללה ולבכיריו.

שר הביטחון ישראל כ"ץ התייחס לנוכחות המטוסים ואמר: "מטוסי חיל האוויר הישראלי שחגים כעת בשמי ביירות מעל הלוויית חסן נסראללה, מעבירים מסר ברור: מי שמאיים להשמיד את ישראל ותוקף את ישראל – זה יהיה סופו. אתם תתמחו בהלוויות – ואנחנו בניצחונות".
מוקדם יותר היום, דובר צה”ל מסר כי חיל האוויר תקף מספר יעדים בדרום לבנון ובמרחב בעלבכ, בהם אתרים צבאיים המכילים משגרי רקטות ואמצעי לחימה של חיזבאללה. לדברי צה”ל, “פעילויות אלה מהוות הפרה של ההבנות בין ישראל ללבנון ומהוות איום ישיר על מדינת ישראל ואזרחיה”. עוד נמסר כי צה”ל ימשיך לפעול להסרת כל איום על ישראל.

"אין לנו אינטרס להמשיך בלחימה ללא אופק מדיני ואופק בשטח", אמר מנהיג חיזבאללה נעים קאסם בהספד מרחוק במהלך הלוויה. "זו נקודת כוח שהסכמנו בנקודה הזו, כי אם היינו מסכימים לאחר חודש או חודשיים, לא היה הבדל בתוצאות".
"גם אם בתינו יהרסו ויקרסו מעלינו, לא נוותר על דרך ההתנגדות". אמר. לדבריו, "יש כאלה שאומרים שההתנגדות הסתיימה. חביבי, ההתנגדות לא חוסלה, ההתנגדות תמשיך לפעול ותהיה קיימת". על פתיחת הלחימה בצפון אמר: "ישראל החליטה לפתוח במלחמה נגד לבנון 4 ימים אחרי ה-7 באוקטובר. התעמתנו מול ישראל וארה"ב שעמדה מאחוריה. פשע חסר תקדים שכל מטרתו לחסל את ההתנגדות בעזה ובלבנון".
תיעוד: יירוט כלי טיס בלתי מאויש שהיה בדרכו לישראל
יענקי פרבר
06.04.25
547 ימים לחטיפה: חמאס פרסם אות חיים מבר קופרשטיין ומקסים הרקין
צביקה סגל
05.04.25
צה”ל מרחיב את הפעילות הקרקעית בעזה, בלבנון חוסל בכיר בחמאס
יענקי פרבר
04.04.25
במהלך חודש הרמדאן: המשטרה ושב"כ סיכלו פיגוע משולב בירושלים
שלו שינברג
06.04.25
צה"ל חיסל את מפיק סרטוני החטופים של חמאס
צביקה סגל
04.04.25
10 רקטות שוגרו לעבר אשדוד ואשקלון; שלושה נפגעים
צביקה סגל
06.04.25