מבזקים +
תל אביב 20°c
באר שבע 19°c
חיפה 17°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 20°c
אשדוד 20°c
כ"ט אדר התשפ"ה | 29.03.2025
תל אביב 20°c
באר שבע 19°c
חיפה 17°c
ירושלים 20°c
בית שמש 20°c
בני ברק 20°c
אשדוד 20°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

אות חיים מרגש: משפחתו של גיא גלבוע דלאל התוודעה שהוא חי

אביו של החטוף שעדיין בעזה סיפר כי קיבל אות חיים מאחד מששת השבים שחזרו בשעות האחרונות. אילן - האב: "זה מאוד מעודד אותנו, אנחנו מחכים לשמוע עוד פרטים על מצבו, וכמובן - מחכים לשלב ב׳ שבו הוא ושאר החטופים יחזרו הביתה"

אות חיים מרגש: משפחתו של גיא גלבוע דלאל התוודעה שהוא חי
החטוף גיא גלבוע דלאל צילום: באדיבות המשפחה

אילן, אביו של גיא גלבוע דלאל החטוף בעזה, סיפר כי קיבל אות חיים ראשון מבנו אחרי שמונה חודשים. אות החיים הגיע מאחד מששת שורדי השבי שחזרו היום, שסיפר כי שהה עימו תקופה ארוכה: ״נאמר לנו שהוא חי, זה מרגש מאוד ומעודד אותנו״.

״אנחנו מתרגשים מאוד, אנחנו עדיין לא יודעים מי מהמשוחררים מסר אותו, רק נאמר שגיא חי ומבחינתנו זה מרגש מאוד״, סיפר אילן ל-Ynet, ״אנחנו מחכים לשמוע עוד פרטים על מצבו, על התנאים שבהם הוא מוחזק. אנחנו שואלים את עצמנו הרבה שאלות - האם הוא יודע שגל, אחיו שהיה גם במסיבה, ניצל, שהוא חי? האם הוא יודע על החברים הטובים שלו שנרצחו? אנחנו מחכים לשמוע עוד פרטים מגורמי המודיעין, וכמובן מחכים לשלב ב׳, לשחרור של גיא ושל כל החטופים״.

אות החיים הגיע מאחד השבים היום. עומר ונקרט, עומר שם טוב, אליה כהן וטל שהם ששוחררו היום אחרי 505 ימים בשבי, לצד הישאם א-סייד ואברה מנגיסטו. אחד מהם, כאמור, מסר אות חיים מגיא אחרי חודשים רבים בהם הוריו חששו לגורלו.

מירי גלבוע דלאל, אמא של גיא, אמרה בתחילת השבוע בריאיון לאולפן ynet: "אני רואה שחטופים יוצאים ומקווה שהתור של הבן שלי מתקרב. קיבלתי את שוק חיי כשאלי שרעבי ואוהד בן עמי יצאו מהשבי. הפחד שלי הוא שהבן שלי במצב שלהם".

גיא גלבוע דלאל עסקת חטופים מלחמת חרבות ברזל חמאס אות חיים

 צבע אדום

00:00
00:00
art