מבזקים +
תל אביב 16°c
באר שבע 23°c
חיפה 21°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 16°c
אשדוד 16°c
כ"ז אדר התשפ"ה | 27.03.2025
תל אביב 16°c
באר שבע 23°c
חיפה 21°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 16°c
אשדוד 16°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

ננטשו לפני שנים: שלושה ילדים נמצאו גרים לבדם בהזנחה נוראית

3 ילדים ממישיגן נמצאו חיים לבדם ב"עליבות מוחלטת" לאחר שאמא נטשה אותם במשך שנים. שריף המחוז אמר: "המצב הזה מצער ובלתי נסבל, וזה לחלוטין לא מקובל עבור שלושה ילדים". אמם או איש זר אחר היו משאירים אוכל מוכן במרפסת הקדמית מדי שבוע כדי שהילדים יוכלו לשרוד

00:00
00:00
האזינו לכתבה
colbass.com
ננטשו לפני שנים: שלושה ילדים נמצאו גרים לבדם בהזנחה נוראית
אילוסטרציה צילום: Pixabay

שלושה ילדים נמצאו גרים לבדם ב"עליבות מוחלטת" בפונטיאק, מישיגן, לאחר שאמם נטשה אותם לפני שנים, כך מסרו הרשויות. האם בת ה-34 נעצרה בשבוע שעבר, כך מסר משרד השריף של מחוז אוקלנד בהודעה לתקשורת. כדי להגן על זהות הילדים - בני 15, 13 ו-12 שמה לא פורסם.

השריף מייקל בושאר כינה את תנאי החיים של הילדים "התעללות מהמעלה הראשונה". פסולת אנושית ועובש נמצאו בתוך הבית, אשפה בכל עבר, תוך שהילדים שרדו בזכות אוכל מוכן שקיבלו מאלמונים. "המצב הזה מצער ובלתי נסבל, וזה בלתי מקובל לחלוטין עבור שלושה ילדים", אמר בושאר בהצהרה.

"נשללה מהם כל אינטראקציה עם אמם והם לא קיבלו חינוך במשך שנים. יש להכיר בתוצאות מרחיקות הלכת של התעללות זו" אמר.

רשת NBC דיווחה, כי גורמי הרווחה תשאלו את בעל הדירה שממנו הושכרה הדירה על ידי אמם של הילדים לפני שנים. הוא אמר כי לא שמע מהאם מאז דצמבר האחרון. בעל הבית אמר שהאם שילמה לאחרונה שכירות באוקטובר והוא חשש שמשהו קרה. הילדים הם נער בן 15, נערה בת 13 וילדה בת 12.

"אשפה נערמה בגובה רב בחלק מהחדרים, עובש ופסולת אנושית נמצאו לאורך כל הבית" נמסר ממשרד השריף. הנער בן 15 אמר לשוטרים שאמם נטשה אותם ב-2020 או 2021, הוא לא זכר בדיוק. על פי הדיווח, אמם או איש זר אחר היו משאירים אוכל מוכן במרפסת הקדמית מדי שבוע כדי שהילדים יוכלו לשרוד, כך נמסר ממשרד השריף. הילד ישן על מזרון על הרצפה והבנות על קופסאות פיצה.

המצב בתוך הבית היה כל כך גרוע עד שחוקר נאלץ ללבוש חליפת מיוחדת כדי לבדוק את הבית. ממשרד השריף נמסר כי לאם היה קשר עם הילד, "אבל נראה שהיא לא ראתה את הבנות כבר שנים". איש מהילדים לא למד בבית הספר מאז שננטשו. זה נראה כאילו הבנות לא היו בחוץ כמה שנים.

הם העבירו את הזמן בצפייה בטלוויזיה או במשחקים. כשהם נמצאו, הם לבשו בגדים מלוכלכים, שערם היה סתור וציפורני הרגליים היו כל כך ארוכות שהקשו עליהם ללכת. שכנים אמרו לשוטרים שהם לא ידעו שהילדים גרים בבית ומעולם לא ראו אותם בחוץ, אבל ראו את האמא מביאה דברים.

הילדים הועברו לבדיקה בבית החולים. מאז הם עברו לגור עם קרוב משפחה. משרד השריף פרסם שהוא אוסף תרומות עבור הילדים.

מישיגן ארצות הברית הזנחה

 צבע אדום

art