מבזקים +
תל אביב 18°c
באר שבע 19°c
חיפה 17°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 18°c
אשדוד 18°c
כ"ג אדר התשפ"ה | 23.03.2025
תל אביב 18°c
באר שבע 19°c
חיפה 17°c
ירושלים 18°c
בית שמש 18°c
בני ברק 18°c
אשדוד 18°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

בצק לפיצה הכי איטלקית שתכינו!

תתכוננו לשכרון חושים מהפיצה שתכינו עם הבצק המעלף הזה, כי בצק טוב ומדוייק מהווה את הבסיס לפיצה מושלמת מהביס הראשון עד סיום המגש....

בצק לפיצה הכי איטלקית שתכינו!
פיצה צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 1 ק"ג קמח (עדיף קמח פיצה)
  • 720 מ"ל מים פושרים/חמימים
  • 2 כפות שמרים
  • 1 כף מלח
  • 150 מ"ל שמן זית
  • כפית סוכר

לפיצה: רוטב עגבניות מבושל וכל מה שאוהבים: גבינה צהובה/מלוחה, פטריות, זיתים, עגבניות ועוד…

אופן ההכנה:

  1. לשים את הבצק במעבד מזון למשך כ-15 דקות במהירות בינונית-איטית.
  2. מתפיחים את הבצק כחצי שעה ואז מתחילים לעבוד איתו.
  3. אם אתם יוצרים את הפיצה במגש עגול, אפשר ליצור פס מופרד ומעובה יותר בקצוות כדי לקבל את סגנון הפיצה של הפצריות (אפשר למרוח עם האצבע שמן זית על כל המעגל ההיקפי של הפיצה ותוך כדי לכוצץ לעיבוי).
  4. לאחר הוספת התוספות, הרטבים והגבינה, משאירים את הבצק להתפחה קלה ואז מכניסים לתנור לחום גבוה לאפיה קצרה של עד 20-25 דקות בלבד.

 צבע אדום

00:00
00:00
art