׳גל״צ׳: אלפי מפגינים מול משרד רה״מ נגד פיטורי ראש שב״כ והיועמ״שית ובקריאה להשבת החטופים.
בצק לפיצה הכי איטלקית שתכינו!
תתכוננו לשכרון חושים מהפיצה שתכינו עם הבצק המעלף הזה, כי בצק טוב ומדוייק מהווה את הבסיס לפיצה מושלמת מהביס הראשון עד סיום המגש....

מצרכים:
- 1 ק"ג קמח (עדיף קמח פיצה)
- 720 מ"ל מים פושרים/חמימים
- 2 כפות שמרים
- 1 כף מלח
- 150 מ"ל שמן זית
- כפית סוכר
לפיצה: רוטב עגבניות מבושל וכל מה שאוהבים: גבינה צהובה/מלוחה, פטריות, זיתים, עגבניות ועוד…
אופן ההכנה:
- לשים את הבצק במעבד מזון למשך כ-15 דקות במהירות בינונית-איטית.
- מתפיחים את הבצק כחצי שעה ואז מתחילים לעבוד איתו.
- אם אתם יוצרים את הפיצה במגש עגול, אפשר ליצור פס מופרד ומעובה יותר בקצוות כדי לקבל את סגנון הפיצה של הפצריות (אפשר למרוח עם האצבע שמן זית על כל המעגל ההיקפי של הפיצה ותוך כדי לכוצץ לעיבוי).
- לאחר הוספת התוספות, הרטבים והגבינה, משאירים את הבצק להתפחה קלה ואז מכניסים לתנור לחום גבוה לאפיה קצרה של עד 20-25 דקות בלבד.
כל מילימטר שוקולד: מתכון לנשנוש שוקולד הכי ממכר בפסח
חגית אור
09:14
התעלומה הגדולה: אם הפיצה עגולה, מדוע הקרטון שלה מרובע?
אורית ש.
02.03.25
מאיזה חדר בבית מתחילים לנקות לפסח? תופתעו מהתשובה…
אביטל חיים
18.03.25
ללא פחמימות ושומנים: משולשי ביצים על קרם עגבניות וקישואים
חגית אור
27.02.25
צלי בקר ברוטב פיקנטי לכבוד שבת קודש
חגית אור
27.02.25
עוגת שוקולד עם קטע אישי
חגית אור
25.02.25