אתר ׳פוליטיקו׳ חושף: טראמפ הודיע למקורביו שאילון מאסק יעזוב את הממשל בקרוב.
מנהיג החות'ים מאיים בטילים אם תוכנית טראמפ תצא לפועל
לאחר שהפסיק את התקיפות בים האדום וכלפי ישראל לפני כחודש, הודיע היום מנהיג החות'ים ל-חות'י כי הארגון יצא לתקיפות חדשות אם טראמפ יממש את איומו על חמאס ויגרש את העזתים מעזה

מנהיג החות'ים מאיים כי אם ארצות הברית וישראל ינסו ליישם בכוח את תוכנית נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ לעזה לגירוש העזתים, "נתערב בכוח צבאי, באמצעות טילים וכטב"מים" הוא הציע: "טראמפ והאמריקנים רוצים לדאוג ליהודים, שיעבירו אותם לארצות הברית". מנהיג החות'ים הוסיף: "הם יכולים להעביר את היהודים לאמריקה ולתת להם את אחת מהמדינות, יש לארצות הברית שטחים לא מיושבים".
הוא גם הוסיף כי הם "יפתחו בהתקפות טילים, מל"טים וספינות אם הממשל האמריקני יבצע תוכנית לעקור פלסטינים מרצועת עזה".
בנאום אמר אל-חות'י כי "תוכניתו של טראמפ לעקור את העם הפלסטיני מאדמתו וממולדתו היא הפקעת זכות. טראמפ הוא פושע ומתעקש על התוכנית הפלילית שלו השוללת זכויות וצדק. התוכנית שלו פסולה ולא צודקת ונראה שהוא רציני לגבי הפעלת לחץ על כמה מדינות ערביות לקבל אותה. אנחנו לא מופתעים מהתוכנית, אין גבול לשאיפותיו של הנשיא האמריקני המאמין בפרויקט הציוני הבלתי צודק".
הוא הוסיף: "נעמוד לצד העם הלבנוני אם הכיבוש יחליט להסלים. אנחנו מאשרים את עקרון התמיכה בעם הפלסטיני מבחינה צבאית, פוליטית והסברתית. אנחנו מוכנים להתערבות צבאית במקרה של הסלמה ישראלית נגד עזה. הרשות הפלסטינית משתפת פעולה עם האויב הישראלי, גם בימים אלה, למרבה הצער".
סין מקיפה את טייוואן בתרגיל צבאי נרחב – חשש מהסלמה למתקפה ממשית
אוריאל פיליפ
01.04.25
מאזן הכוחות בין מצרים לקטאר והסיקור הערבי של פרשת יועצי נתניהו
אוריאל פיליפ
19:12
סוף להפליה: החברה הוזהרה מלעשוק חרדים שמנקים את רכבם לפסח
יענקי פרבר
01.04.25
צפו: התפרצות הר געש בדרום-מערב מדינת איסלנד
אלי קליין
07:49
ספרד: נעצרו שלושה חשודים במעורבות בהברחת רכיבים למל"טי חיזבאללה
אוריאל פיליפ
01.04.25
בעקבות אי טיפול באנטישמיות: טראמפ הקפיא מענקים לאוניברסיטה נוספת
יענקי פרבר
07:41