אתר ׳פוליטיקו׳ חושף: טראמפ הודיע למקורביו שאילון מאסק יעזוב את הממשל בקרוב.
מפגינים חסמו את כביש 1: דורשים להמשיך עסקה עם חמאס
פעילי מחאת קפלן חוסמים את כביש 1 בכניסה לירושלים לפני כינוס הקבינט המדיני-ביטחוני בשעה 11:00 בצל איומי חמאס לעצור את הפעימה הקרובה של שחרור החטופים "עד להודעה חדשה"

חרף הודעת טראמפ והאיום על חמאס, בשעה האחרונה משפחות חטופים ופעילים למען מימוש ההסכם עם חמאס, חוסמים בברוטאליות את כביש 1 בדרך לירושלים בסמוך למחלף חמד, בדרישה מראש הממשלה להוציא משלחת לדוחא עם מנדט מלא למשא ומתן על שלב ב, שיוביל לשחרור כל החטופים שנותרו בבת אחת. הכתובת "קודם כל חטופים" רוססה על הגשר במחלף חמד על ידי עינב צנגאוקר.
מהמשפחות נמסר: "נתניהו הביא עלינו הסכם ארוך שנגרר במשך חודשים. היום ברור שנתניהו מונע משיקולים פוליטיים והוא גורר רגליים, לא מוציא משלחת, מתרברב, ועושה הכל כדי לחבל בהסכם. שמענו את העדויות האחרונות, היקירים שלנו עוברים שואה בשבי. הם לא ישרדו שם עוד הרבה. אנחנו דורשים מנתניהו לתת מנדט מלא לצוות המו״מ, להצהיר שהוא מחויב למימוש ההסכם במלואו והפעם ולקצר את לוחות הזמנים ולהחזיר את כולם בבת אחת. תוציאו אותם מהגיהנום".
המשפחות והפעילים חוסמים את הכביש בכניסה לירושלים "בדרישה מנתניהו להפסיק לחבל בהסכם", לפני כינוס הקבינט המדיני-ביטחוני בשעה 11:00 - בצל איומי חמאס לעצור את הפעימה הקרובה של שחרור החטופים. המשפחות מפגינות עכשיו למען השלמת העסקה בכיכר הג'וינט בירושלים.
כזכור חמאס שיגר אתמול את המסר לישראל, חמישה ימים לפני מועד שחרור החטופים הבא על דחיית הפעימה הבאה של שחרור החטופים בשל "הפרות ישראליות". האיומים הללו לא עברו בשקט מצד נשיא ארה"ב דונלד טראמפ, שסיפק בתדרוך כתבים הלילה אמירות נחרצות והציב אולטימטום ברור לחמאס.
"אם כל החטופים לא יחזרו עד יום שבת ב-12:00, אני חושב שזה זמן ראוי, הייתי אומר לבטל את זה (את הפסקת האש) לקפל את הכול ולתת לגיהנום להתפרץ. כולם חייבים לחזור עד יום שבת ב-12:00, ואם הם לא יחזרו, כולם לא טיפה פה, טיפה שם, לא שניים ואחד ושלושה וארבעה ועוד שניים; יום שבת ב-12:00 אחרי זה, הייתי אומר - כל הגיהנום עומד להתפרץ".
רה"מ נתניהו תובע את אליעד שרגא: "שקר מוחלט, מרושע ונבזי"
יצחק וייס
12:50
זה הסכום שתשקיע המדינה בשיקום קיבוץ ניר עוז
יצחק וייס
13:20
הותר לפרסום שמו של העיתונאי שנחקר אתמול בפרשת "קטאר גייט"
ישראל לפקוביץ
01.04.25
מהומת ענק בהצגת תחקיר הנובה למשפחות: "דם ילדינו על ידיכם"
ישראל לפקוביץ
13:29
דיווח: עשרות ישראלים הציתו רכוש בדומא והתעמתו עם פלסטינים
יצחק וייס
01.04.25