'בחדרי': שוחררה גופתו של הילד משה יוסף מילר ז"ל מבית שמש שנפטר היום בהפגנה בבני ברק. הלוויה בשעה 12:30 מבית הלוויות שמגר בירושלים להר המנוחות
אחרי הפגישה עם טראמפ: נתניהו שוחח עם ראשי הקואליציה
אחרי שנפגש עם טראמפ: ראש הממשלה בנימין נתניהו שוחח הערב עם ראשי הקואליציה לעדכון מדיני-ביטחוני. השר גולדקנופף: "אני רוצה לברך את ראש הממשלה שנמצא כעת בשליחות בארה"ב"

ראש הממשלה בנימין נתניהו שוחח הערב (רביעי) עם ראשי הקואליציה לעדכון מדיני-ביטחוני, לאחר הפגישה עם נשיא ארצות-הברית טראמפ, כך נמסר מלשכת נתניהו.
הבוקר, יו"ר יהדות התורה, השר יצחק גולדקנופף אמר בכנס: "אני רוצה לברך את ראש הממשלה שנמצא כעת בשליחות בארה"ב. נתניהו, תמשיך להצליח בשליחות החשובה וההיסטורית בארה"ב".
מלשכת השר סמוטריץ' נמסר כי שר האוצר בירך את ראש הממשלה על ייצוגה של מדינת ישראל בגאווה וזקיפות קומה ועל הצלחותיו בקידום האינטרסים הלאומיים של ישראל ובראשן החתירה לניצחון ולהשמדת חמאס וביצור ביטחונה של ישראל, ועל הרמת כבוד ישראל והמורל הלאומי.
נתניהו מאשים: "מיארה ורונן בר תפרו תיק נגד קצין המשטרה אבישי מועלם"
ישראל לפקוביץ
06.04.25
יריב לוין: אם בג"ץ יפסול את הפיטורים, נחרים את רונן בר
יצחק וייס
05.04.25
צבי סוכות חזר לכהן כח״כ: ״תחושת שליחות עמוקה״
אברהם פריינד
06.04.25
הפרופסור שפנתה להאג נגד המדינה - לא תקבל את פרס ישראל
שלו שינברג
06.04.25
בנט במתקפה חריפה: "יועצי נתניהו קיבלו כסף מהמנוע של חמאס"
שלו שינברג
05.04.25
הממשלה לבג"ץ: מניעת פיטורי בר עלולה להוביל לאסון כבד
יצחק וייס
06.04.25