ראש השב״כ לשעבר השר אבי דיכטר: ״לצערי נדב ארגמן דיבר הערב כמו פוליטיקאי מהליגה למקומות עבודה. פשוט מביש. האמירה על פירוק הממשלה היא פוליטית לכל דבר ועניין. כשמחברים אותה להתחלה, קרי לאולטימטום שהוא נותן לראש הממשלה זה מסביר הכל. האיש בא ממקום פוליטי והולך למקום פוליטי. מדובר בראיון פוליטי לכל דבר ועניין״.
מספר מחבלי חיזבאללה חוסלו, אמל"ח רב נתפס והוחרם
כוחות אוגדה 91 השמידו תשתיות טרור ומחסני אמצעי לחימה של חיזבאללה בדרום לבנון. בפעילות נוספת, הכוחות חיסלו מספר מחבלי חיזבאללה במרחב, הרחיקו ועיכבו חשודים שהיוו איום על הכוחות

כוחות צוות הקרב של חטיבה 769 וחטיבה 7 ממשיכים לפעול בדרום לבנון, זאת בהתאם להבנות בין ישראל ללבנון ועל מנת לשמר את ההישגים המבצעיים במרחב.
בימים האחרונים כוחות צה״ל ביצעו סריקות לטיהור המרחב והשמדת תשתיות של ארגון הטרור חיזבאללה. באחת הסריקות כוחות מחטיבה 769 איתרו מספר מחסני אמצעי לחימה ובהם: פצצות מרגמה, טילים, רקטות, מטענים, נשקים וציוד צבאי רב. כלל אמצעי הלחימה הוחרמו והמחסנים הושמדו.
בפעילות נוספת, הכוחות חיסלו מספר מחבלי חיזבאללה במרחב, הרחיקו ועיכבו חשודים שהיוו איום על הכוחות. צה"ל נחוש להמשיך לפעול בהתאם להבנות בין ישראל ללבנון ויפעל להסרת כל איום על מדינת ישראל ואזרחיה.





"היה לי נס פורים": הצעיר שנפצע בפיגוע הירי משחזר את רגעי האימה
צביקה סגל
13.03.25
האסטרטגיה של חמאס להשמדת ישראל: פלישה ב'חג יהודי'
יענקי פרבר
13.03.25
הזעם של משפחות החטופים על מפקד פיקוד דרום: "חוסר אחריות"
יצחק וייס
12.03.25
פלסטיני תקף באכזריות רועה צאן בגוש עציון, סריקות אחר החשוד
יצחק וייס
13.03.25
בנוכחות הלוי ופינקלמן: תחקיר ניר עוז מוצג לתושבים
שלו שינברג
13.03.25
עשרות משפחות חטופים עתרו לבג"ץ: "הפסקת החשמל לעזה - סכנה מיידית לחייהם"
שלו שינברג
12.03.25